Jump to content

Rosewindow

Members
 • Posts

  11
 • Joined

Rosewindow's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag söker både och, men obetalt om det är ett projekt som tilltalar mig :) För rätt projekt jobbar jag gärna på projekt i hela landet.
 2. Hej, Är det någon som har gjort en likviditetsplan ? Jag försöker hitta exempel på ifyllda likviditetsplaner för filmprojekt men hittar bara mallar. Tacksam för hjälp!
 3. Hallå Allihopa! Mitt namn är Ellen och har precis kommit hem från Australien där jag studerat och jobbat med film i 3 år. Har nu precis nyinflyttad till GBG och söker efter lite coola och sköna folk/projekt att jobba med. Här är min showreel:
 4. Jo det vet jag, men för budgeten så skulle jag lägga till vad teamet kommer skänka till produktionen. Om de arbetar gratis till exempel :) Tack för hjälpen!
 5. Hej! Jag håller på att lägga upp en budget för en kortfilm nästa år men kan inte hitta ungefärlig lön för olika rollerna i film teamet. Någon här som vet vart man kan hitta det?
 6. Jag tycker att studera film va ett väldigt bra sätt att träffa människor som man sen kunde jobba med. Men när jag gjorde min senaste film detta året så blev det ju så att jag gjorde mest själv, även med film intresserade kompisar så har de ju egna liv och jobb. Så även med film vänner så kommer man ju behöva göra väldigt mycket själv för att få något att hända och göra det bästa av situationen. Mitt motto blev hellre göra en film än ingen film alls. (oftast om man lägger så mycket energi man kan så brukar det ju inte bli allt för dåligt, fast de första filmer man gör suger ju oftast) Man får väl också fundera på vad man vill ge upp eller inte för att göra film. Annars kommer man nog aldrig göra någon film. Kanske skriv här om du har en film ide och försök få folk att jobba på den eller kanske det finns någon facebook sida?
 7. Jag behöver en blue screen till min nästa kortfilm. Vet någon vart man kan köpa digital blue screen ? Eller tyg?
 8. Kul att du gillar fotot! Det är meningen att handla om en kvinna som har förträngt sit minne av att få missfall/ta abort och så börjar hon få minnena tillbaka och ser sig själv från när de hände. I guess.
 9. Nej, det måste blivit fel, jag har uppdaterat länken nu om du vill kolla ^^
 10. Min thesis film jag spelade in 2015 i min andra semester på Sydney Film School. "En kvinna vandrar i genom skogen, som tar henne till en länge bortglömd del av sig själv". Edit: Har länkat till rätt sida nu om ni vill ha en titt. tack.
 11. The Trophy Wall handlar om Kila en lite udda 13 åring, som har en passion för uppstoppning av djur. Hon är i rivalitet med sin bror om uppmärksamheten från deras mor. Men en dag ser Kila en annons om en uppstoppnings tävling och ser sin chans att komma ur sin brors skugga, så hon anmäler sig. The Trophy Wall, är min första kort film, som jag spelade in 2015, den har nu varit på festival runda och jag har nu valt att lägga upp den online. Skulle gärna få feedback om ni har någon.. Peace out, länk nedanför! http://www.youtube.com/watch?v=ZS1eNHfPCow&t=5s
×
×
 • Create New...