Jump to content

ghijohansson

Members
 • Posts

  680
 • Joined

 • Days Won

  10

ghijohansson last won the day on September 10

ghijohansson had the most liked content!

1 Follower

Personlig information

 • City
  Lund
 • Name
  Göran Johansson

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ghijohansson's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

29

Reputation

 1. Jag vet inget om produkten men en tumregel som ofta fungerar är att frågor om en viss produkt brukar besparas bäst på forumet för den specifika produkten. Nej, jag har ingen aning om ifall det finns något forum för den produkt du nämner.
 2. Tyvärr kan jag ej ge sifferuppgifter, men jag hoppas du förstår att det är "botten ur" när det gäller ersättning. Så många kan redigera att jag insett att det lönar sig inte ens för mig att söka redigeringsuppdrag. Dessutom förstår jag ej varför inte dina lärare gett dig uppgifter om ersättning. Men det är kanske så att du studerar utomlands.
 3. Oh, you want to record a movie from Youtube. I thought you wanted to edit a movie to upload. I know nothing about the software you mention. Have you googled "youtubedownloader"?
 4. Du e-postar. Svarar ingen så kan du efter en månad ringa och fråga. Adresser finns här : https://filmtvp.se/
 5. Jag förstår inte. Först skriver du att filmen "är cirka 25 min". Sedan skriver du "Jag har tänkt klippa filmen själv". Så har du redigerat eller är det 25 minuter oredigerat råmaterial du har? Då du gått filmutbildning så bör du ju ha lärt dig klippa, så jag förstår ej varför du skulle be någon annan. När jag själv filmar så bekymrar jag mig inte för redigeringen. Det jag bekymrar mig för är om mitt egenhändigt skrivna manus är tillräckligt bra. 25 minuter är för övrigt lagom längd för filmer att skicka till föreningsdrivna lokal-TV-stationer. Ger många tittare, om du är villig godta att du ej får betalt. Däremot har jag noll koll på festivaler.
 6. Please try DaVinci Resolve. But if something trivial is enough, then I hope you know that a trivial editor is included on Mac and Windows computers.
 7. Juridik är inte min specialitet men på allmän plats är grundregeln att det är "fritt fram" att göra som du vill. Om platsen inte är allmän plats så är huvudregeln att arrangören bestämmer reglerna, och har det juridiska ansvaret. Så om arrangören ger dig tillåtelse så är det arrangören som ska hålla koll på reglerna. Allt som är tillåtet är dock ej tillrådligt så förslagsvis kollar du hur svenska TV-kanaler gör när de visar svenska idrottsevenemang.
 8. Jag har läst och skickade mina kommentarer till den e-postadress som står angiven i manuset
 9. Jag laddade ner, hoppas jag kan kommentera någon av de närmaste dagarna.
 10. Jag försöker inte vara ovänlig men uppriktigt sagt så tror jag du får bättre svar på något annat forum. Själv har jag ingen aning.
 11. Jag använder Windows så jag är egentligen fel person att svara men kolla gärna en länk jag tidigare postat
 12. Angående att du ej kan avvara kameran. Finns företag som hyr ut kamera, men de är ofta riktade till företag så vissa tar ej privatperson som kund.
 13. Generellt sett går det att laga mycket på kameror. Dessutom har den kanske kontakt så du kan koppla i separat skärm, om lagning blir för dyrt. Jag har uppfattat det som att det dessutom är lag på att reservdelar ska finnas tillgängliga under ett antal år, även efter att garantin upphört att gälla. Vill du kan du ringa Sonys serviceverkstad och fråga dem.
 14. Citaträtten är så begränsad att det är bäst du låter bli. Fråga den som har rättigheterna. Frågan har diskuterats ett fåtal gånger tidigare på detta forum. Du kan kanske hitta de gamla inläggen. Själv kommer jag ej ihåg exakt.
 15. Helt rätt, jag vet att det är vetenskapligt bevisat att idrott är bra för hjärnan.
×
×
 • Create New...