Gå till innehåll

RBJ

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

  • Besökte senast

Senaste besöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Utmärkelser för RBJ

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedikerad Sällsynt
  • Ett år
  • En månad senare
  • Första inlägget
  • Överlevde första veckan

Senaste emblem

0

Anseende

  1. RBJ

    Utbildning

    Okej! Tack så mycket!
  2. RBJ

    Utbildning

    Hej! Är det någon här som har en utbildning inom film och allt det innebär? Eller någon erfarenhet av just utbildningar inom området? Jag läser mycket blandat om just utbildningar inom filmbranschen och att det ibland kan vara "onödigt" fast med ett stort plus att man lär känna så mycket folk inom området. Men om det finns någon här som har något att säga så gör gärna det här 🙂
  3. RBJ

    Samarbeten

    Finns det andra forum/sätt att få kontakt med andra manusförfattare som tänker likadant? Jag själv tänker mycket både i drama och komedi genren och skriver då och då själv, men mer blir det inte. Jag skulle vilja ha ett bollplank som tänker i samma banor och verkligen vill göra något seriöst av det. Jag är verkligen på ruta ett (noll) gällande kontakter inom denna bransch och känner ingen som har liknande tankesätt. Kanske finns det någon här ute som kanske visar sig ha samma humor som mig, och vem vet, vi kanske skriver och gör värsta dunder hiten. Ha det gött alla!
  4. RBJ

    Hjälp med manus...

    Hej! Tack så mycket för ditt svar. Vad glad jag blir att du skriver det om strukturer hit och dit, jag har läst på en del om hur det fungerar men har alltid haft den där skeptiska sidan som du beskriver det. Jag gick in igen av en slump på denna sida och tack ännu en gång för ditt svar det gav mig en extra push i allt det här!
  5. RBJ

    Hjälp med manus...

    Hej jag behöver eran hjälp och inspiration hur man tar sig vidare när man skriver ett manus. Jag hinner bli irriterad över att det inte blir så som jag vill (även fast det är first draft) så jag stannar upp och tillslut börjar jag om. Det brukar ofta hända vid sida 20-25 om ens det. Sen kommer jag aldrig riktigt vidare i min berättelse och hur jag vill ha det, det känns som allt går för snabbt och att dialogerna inte håller måttet. Jag vet om de olika strukteringsformerna och planering och allt där till, men det ger sig ändå inte. spretigt inlägg men om någon med erfarenhet har några tips så skulle jag bli extremt glad. Jag brinner för det här men som sagt så fastnar jag REJÄLT på vägen. Tacksam för all hjälp jag kan få Mvh 🙂
  6. Tack för hjälpen! Dig kan man lita på, sista bossen av film
  7. Hej! Finns det någon här som har ett manus som antingen är skrivet själv eller om du vet något (svenskt). Helst ett manus med en huvudkaraktär som är manlig i åldern 20-25, jag försöker sätta mig in i vissa roller för "utbildningssyfte". Vore jättesnällt, tack och ha det bra så länge.
  8. RBJ

    Kontakter

    Tack för ditt svar.
  9. RBJ

    Kontakter

    Hej, hur och vem tar man kontakt med inom branschen när man sitter på ett manus och stora visioner?
×
×
  • Skapa nytt...