Jump to content

Samarbeten


RBJ

Recommended Posts

Finns det andra forum/sätt att få kontakt med andra manusförfattare som tänker likadant? Jag själv tänker mycket både i drama och komedi genren och skriver då och då själv, men mer blir det inte. Jag skulle vilja ha ett bollplank som tänker i samma banor och verkligen vill göra något seriöst av det. Jag är verkligen på ruta ett (noll) gällande kontakter inom denna bransch och känner ingen som har liknande tankesätt. Kanske finns det någon här ute som kanske visar sig ha samma humor som mig, och vem vet, vi kanske skriver och gör värsta dunder hiten. Ha det gött alla! 

Link to comment
Share on other sites

Du kan bli medlem på Filmcafe, och där posta på forumet. Respektive kontakta dem som i likhet med mig angett sig som manusförfattare.

Du kan stanna kvar här, och skicka mig ett PM med din e-postadress, så kan vi diskutera enskilt. Bli dock ej förvånad om det tar en vecka innan jag svarar eftersom jag sällan loggar in.

Du kan fråga på närmaste filmutbildning eller filmskaparförening om det där finns någon som vill prata manus med dig.

Du kan ansluta dig till närmaste amatörteater, när-radio-station eller liknande ställe för att där skriva manus, men givetvis är det en omväg eftersom de ej efterfrågar filmmanus. Men du skulle nog finna det lärorikt. Motsvarande om du tar kontakt med folk som skapar tecknade serier.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...