Jump to content

Gamepost

Members
 • Posts

  155
 • Joined

1 Follower

Gamepost's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Detta var ett exempel, men det finns många andra teasers som ska berätta men gör inte det riktigt, jag valde just den för att det var den senaste jag såg. Feedback uppskattas dock! :)
 2. Tack så mycket för feedback, det är bara att vi saknar riktig objektiv, men du har helt rätt, jag glömde tillägga att hela ettan är gjort under sju timmar och där ingår redigeringen. Jag förstår vad du menar Men detta är en teaser, alltså det ska bara visa en putte liten provsmak, jag vet inte om du har sett The Expendables 3 Teaser, den berättar inte heller något. Jag håller med dig, en trailer ska berätta men inte avslöja hela filmen, något officiellt trailer är inte ute än men det kommer! :)
 3. Den förra filmen kan även ses här Inte lika bra som denna då det var mycket mindre planering.
 4. Hej! Här är mitt senaste verk, vi håller på och jobbar med filmen fullt ut, hoppas ni gillar dessa sekunder! :) Bankrånet II [bank Robbery II] - Official Teaser Trailer - YouTube
 5. Tja, Jag vet inte hur många alternativ du har för just effekter, vad för typ av effekter försöker du uppnå, om du menar motion tracking och 3D redigering så skulle jag inte rekommendera Motion, men om det är typ sky replacement eller color correction så skulle jag rekommendera Motion. Jag använder själv AE då jag redigerar mer complex projekt.
 6. Användning av Boujou för After Effects är mycket komplicerat men ger bra resultat, however jag skulle rekommendera denna guiden om det är free move eller nodal pan Lycka till!
 7. Jag har för mig det var max 1-2GB för 32-bitars program. OP: Jag köpte min dator i delar via Inet, det kostade mig 15,000kr men det är en beast på tanken att den har senaste Nvidia Grafikkort och väldigt stabil och snabb processor. Skulle du tillexempel köra på Apple så skulle den kosta runt 25,000 kr. (Körde Macbook Pro innan)
 8. Jag tror faktiskt inte att det går och lösa med animator, range selector och de du nämnde, ett alternativ är att du använder shatter plugin inom AE och kör revers, sedan kan du göra det i 3D space och skapa kamera sedan animera runt den, skulle dock inte se speciellt snyggt utan 3D men du kan i alla fall testa, annars skulle jag köra partikular och använda custom layer, i detta fallet blir det ord/bokstäver sedan är det bara animera velocity, life time, birth number osv... dessa är ganska enkel metoder, det finns många avancerade än de jag nämnde.
 9. Tack för alla svar! Jo jag förstår, jag jobbar mycket med reklamfilmer samt musikvideos även spelfilmer, det är mer som jobb för mig än att hålla på med det på fritiden, jag vet hur man hanterar allt det du nämnde, jag jobbar jätte mycket i Davinci Resolve så color correction ska inte vara något problem alls.
 10. Hej! Jag tänkte fråga vad ni tycker om bytet, jag har kollat på många jämförelse videos och BC Camera är helt klart vinnaren, vad bör jag tänka på?
 11. Handling på Engelska An teenage boy tries desperately reach out to his girlfriend that is busy with parties and having fun, he then ends up having an affair with another girl that gave him way more attention than his girlfriend which ends his relationship.
 12. Hejsan! Nu söker vi ekonomisk stöd via CrowdCulture Crowdculture - Handsome Pictures Donera gärna något litet, vi uppskattar det, mer information om projektet finns på sidan!
 13. Hej! Jag undrar vart man går till vägs om man vill nu copyrighta sin filmbolags namn, jag vet inte vad som gäller riktigt så extra information skulle vara perfekt!
 14. Inte vad jag vet tyvärr men jag använder mig utav Pluraleyes 3 som är plug-in för många olika redigeringsprogram samt egen programvara, allt är automatiskt, du bara stoppar in alla bilder samt ljudfilerna sen klicka på synka, så slipper du göra det manuellt.
×
×
 • Create New...