Jump to content

emki11

Members
 • Posts

  57
 • Joined

emki11's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. mycket nice, gillar dina filmer, gillar när du alltid gör något nytt, försätt sådär. :)
 2. bra grabbar, skit bra film. försätt framåt.
 3. efter som de är din första film så tycker jag att de ser bra ut, redigeringen är också bra. fortsätt framåt
 4. finns det flera som vill vara med, har nu fått några som är intresserad, fast behöver mer folk för att kunna gå vidare.
 5. Tänkte om de finns folk där ut som bor i Östergötland (Linköping) som är intresserad o va med starta en team där vi kan träffas några gånger i veckan eller hur de passar alla och gör kortfilmer, bara för skoj och för att få mer erfarenhet. själv jag så har jag filmat några musikvideo och redigerat + skrivit lite manus. så skriv till mig eller här om du är intresserad och va med i teamen som skådispelare/redigerari/filmare/ljussättare/skriver manus osv, så kan vi börja så snabbt som möjligt.
 6. har kollat runt och hittade en sida som heter studin där dem har massa erbjudande som språkresor, plugga utom lands, äventyr, jobba och praktisera, då såg jag prakitkplats inom Film & TV: produktion, video, tv, film, etc, så tänkte dela med mig och fråga er vad ni tycker om detta praktikplats tror har hört man får också betalt samtidigt, inte mycket men de går ändå. Här har ni hemsidan till praktikkplatsen, de är inom flera brancher och en av dem är film &tv. Praktisera utomlands - i Paris. Internships utomlands.
 7. Tack. taktenmed musiken tyckte jag med att den va bra, fast jag är egentligen inte så erfarenh utan redigering, men de kommer med framtiden.
 8. joo då de är min första faktis
 9. Jag vill inte ge upp, för jag bränner för det, men de känns som de går inte, ingen vänner som gillar samma sak, skulle man ha vänner som gillar samma sak så tror jag de skulle gå lättare, men inte ens här på forumet kan man fixa vänner.
 10. mej du har uppfattat fel, misslyckas med att gör filmen, jag har redan skrivi manus och sen när jag skulle göra den och allt klar, så går det inte vidare för ingen kommer utav dem som ska vara med. hoppas du har förstått
 11. Jag tror att jag slutar eller flyttar fram det med att göra film, fast jag har inte gjort något än. har försökt fixa vänner inom samma branch fast misslyckats, försökt gör en kort film själv och har misslyckats, har försökt ganska mycket att bli lyckad men gick tyvärr inte. Vad finns det mer och göra fast man bränner på att hålla på med film?
 12. Vad tycks vad behöver jag tänka på tills nästa gång? http://www.youtube.com/watch?v=19bRLlglA_g
×
×
 • Create New...