Jump to content

Bonecrusher

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by Bonecrusher

 1. I rent provokations syfte tänker jag hädanefter avsluta alla mina sms, mejl, telefonsamtal i stil med: Jihad, ministermord, örnen har landat, paketet har anlänt, bränn de otrogna, prisa allah. Sen inte nog med det skall jag enbart surfa tvivelaktig porr.
 2. Tänkte bara kolla om det är någon som har en/ flera tatueringar med motiv från filmer. Själv har jag en från Evil Dead. Ska lägga upp bild när jag fixat en.
 3. Ska man trilla igenom en 90 cm bred gipsvägg är det nog bäst om man är grym på att pricka mitten av skivan så man inte dundrar rätt in i regeln i skarven. De går inte sönder lika lätt. Ute-gips brukar vara 9mm tjock och 120 cm bred, inga problem att hoppa igenom en sån. Sen kan du ju förenkla det ytterligare genom att göra som DDeridex sa, att du skär ett snitt genom pappen på baksidan.
 4. Hejhej! Satt idag på arbetet och snackade gamla skådisar (gamla till åldern). Den äldsta skådisen vi kom fram till var Kirk Douglas f. 1916. Kan inte ni va snälla å droppa lite fler nu levande skådisar som är äldre än Kirkan, så jag kan stila lite inför polarna.
 5. Jag har för mig att Matthew McCghonghlhnonahey skulle spela Leos roll i Titanic.
 6. Jag har erbjudit Corpsegrinder i Cannibal Corpse snus. Men han ville inte ha.
 7. Tre män diskuterade snabbhet. Den förste mannen säger: Tanken måste ju vara snabbast, vips så är den bara där. Man nummer två kontrar: Nä, ljuset måste ju vara snabbast. Man trycker ju bara på knappen, så kommer det. efter en stund säger man nummer tre: Nä hörni. Diarré måste va snabbast, igår hann jag varken tänka eller tända lyset innan det kom i byxan.
 8. Tre butiker i butikskedjan Videomix syd AB är sen 13 September uttagna i blockad av Handelsanställdas förbund. Inklusive Falkenbergsbutiken där jag jobbar. Facket vill att företaget ska teckna kollektivavtal och betala ut OB till sina anställda. Företaget vägrar att skriva under och har öppet sina butiker som vanligt fastän det är blockad och de som är medlemmar i handels är uttagna i strejk. Vad tycker ni? Är det rätt av facket att ta till stridsåtgärder för att tvinga företaget att skriva på? Är det rätt av Företaget att vägra skriva under och köra på som vanligt? Är det rätt av de anställda i varje butik som inte är medlemmar i facket att jobba på som vanligt när de som strejkar slåss för deras rätt till OB? Lite information om konflikten finns här. http://www.konflikt.videomix.se http://www.handels.se
 9. http://www.youtube.com/watch?v=G7wxug7cG7s Kul liten film jag hittade. Passar denna tråden perfekt.
 10. Min dotter fyller 1 år idag! Tototototototoppen!
 11. Kärrspindeln är den största spindelarten i Sverige. Hade oturen att stöta på en sån äcklig jävel när jag va å fiska för ett gäng år sen. Springer ut på bryggan glad i hågen, då kommer den jäveln upp, fan så fort jag sprang... största vilda spindel jag sett! http://en.wikipedia.org/wiki/Dolomedes_fimbriatus
 12. Vad kul! Ingen som vill dela med sig av egna händelser?
 13. Jo. Jag vet ju det. Just nu är det ju uppförsbacke som fan. Men det kommer ju en tid då det inte är lika hopplöst längre. Fan va jag känner att jag stulit tråden.. så för att sammanfatta det hela: spendera inte så mycket tid på döden, gör livet värt att leva! "Nu ska vi inte måla Fan på väggen" sa min far fastän han visste vart det bar hän. Han levde varje sekund till fullo.
 14. Tack för allt stöd! 4 barn är inte riktigt hela sanningen... 7 barn. Alla helsyskon.
 15. Va å hälsade på farsan igår. Jag å 3 av mina syskon gjorde lika dana tatueringar, pappa hade skrivit pappa på en lapp, den använde vi som stencil. Åkte sedan å hälsade på. Han hade fått narkos senaste 2 dygnen. Åkte hem vid 17. Två timmar senare drog han sitt sista andetag. Jag har inte längre min pappa.
 16. En sak om döden. Ta vara på era liv! Gå inte runt å irritera er på världsligheter. Ta hand om era nära och kära, i slutändan är de det ENDA som betyder något! Min pappa ligger dödssjuk i cancer. Fick reda på av mamma häromdagen att doktorn gett honom månad/månader att leva. För 2 månader sedan kom tumören som en bomb, sedan har allt gått spikrakt utför. Skuggan av den man som fortfarande är min superhjälte pappa ligger å tynar bort på sjukhuset. Ta vara på livet! Peace out.
 17. Jag tror att människors rädsla för döden grundar sig i att döden har blivit så förskjuten i dagens samhälle. Döden är inte längre en naturlig del av livet som för 100 år sen. Vården blir bättre, livskvaliétn höjs vilket i sin tur höjer människors medellivslängd. Döden har blivit lite insopad i ett hörn, inget man gärna pratar om, därför tror jag många räds döden. Tror oxå att man inte ska vara rädd för döden, inga gamla människor jag vet räds döden. När man kommit upp i åldern å kan se tillbaka på ett liv faller det sig nog naturligt, många tycker nog till och med att döden ska bli en befrielse. Om gud finns är han dum! Med den Gudens mentalitet hade följande scenario utspelats: Hade jag haft för avsikt att avfyra en Magnum rakt upp i luften för att döda Gud hade den bara trillat ner igen å träffat någon liten oskyldig unge! (Anton LaVey) Ska inte börja prata religion, det är det värsta som finns. Rädsla för döden hindrar en från att leva tror jag.
 18. Tack! Helt ensam är jag altså inte. Håller med om att nummer ett har ett visst underhållningsvärde, Enda gången jag sett hela filmen utan att somna var dock när jag såg den på bio. Ska jag vara ärlig så, efter ett antal försök kommer jag fortfarande inte ihåg hur filmen slutar.
 19. Är det bara jag i hela landet som inte kan med Pirates filmerna? Skräp!
 20. "Här kommer alla Svensson. Får jag låna en miljon av dig?" Kanske inte ordagrannt.
 21. På är fortfarande på. Av har ju aldrig varit på!
 22. "Den har kallats Djävulens musik: Heavy Metal. Den har gång på gång anklagats inspirera ungdomar till våldsdåd, mord och självmord – men ännu har inga domar fallit. Den har ständigt avfärdats av samhället och föraktats i media – men lockar likafullt till sig miljoner fans världen över. Antropologen Sam Dunn är själv en av dem. Hans resa ut i världen blir en jakt på Heavy Metals sanna natur: Sex. Våld. Död. Religion." Så står det om den på Videomix.se
 23. Den är väl relativt ny. Ett år kanske Två. Jag gillar Some kind of monster. Metallica har gjort så grymt mycket för musiken, nya materialet är ju inte på långa vägar lika bra som fram till -91. St. Anger t ex. Blir tråkig efter en stunds lyssnande, men ...And justice for all blir bara bättre varje gång.
×
×
 • Create New...