Jump to content

Bonecrusher

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Days Won

  1

Bonecrusher last won the day on March 14 2007

Bonecrusher had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Falkenberg

Bonecrusher's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

15

Reputation

 1. I rent provokations syfte tänker jag hädanefter avsluta alla mina sms, mejl, telefonsamtal i stil med: Jihad, ministermord, örnen har landat, paketet har anlänt, bränn de otrogna, prisa allah. Sen inte nog med det skall jag enbart surfa tvivelaktig porr.
 2. Tänkte bara kolla om det är någon som har en/ flera tatueringar med motiv från filmer. Själv har jag en från Evil Dead. Ska lägga upp bild när jag fixat en.
 3. Ska man trilla igenom en 90 cm bred gipsvägg är det nog bäst om man är grym på att pricka mitten av skivan så man inte dundrar rätt in i regeln i skarven. De går inte sönder lika lätt. Ute-gips brukar vara 9mm tjock och 120 cm bred, inga problem att hoppa igenom en sån. Sen kan du ju förenkla det ytterligare genom att göra som DDeridex sa, att du skär ett snitt genom pappen på baksidan.
 4. Hejhej! Satt idag på arbetet och snackade gamla skådisar (gamla till åldern). Den äldsta skådisen vi kom fram till var Kirk Douglas f. 1916. Kan inte ni va snälla å droppa lite fler nu levande skådisar som är äldre än Kirkan, så jag kan stila lite inför polarna.
 5. Jag har för mig att Matthew McCghonghlhnonahey skulle spela Leos roll i Titanic.
 6. Jag har erbjudit Corpsegrinder i Cannibal Corpse snus. Men han ville inte ha.
 7. Tre män diskuterade snabbhet. Den förste mannen säger: Tanken måste ju vara snabbast, vips så är den bara där. Man nummer två kontrar: Nä, ljuset måste ju vara snabbast. Man trycker ju bara på knappen, så kommer det. efter en stund säger man nummer tre: Nä hörni. Diarré måste va snabbast, igår hann jag varken tänka eller tända lyset innan det kom i byxan.
 8. Tre butiker i butikskedjan Videomix syd AB är sen 13 September uttagna i blockad av Handelsanställdas förbund. Inklusive Falkenbergsbutiken där jag jobbar. Facket vill att företaget ska teckna kollektivavtal och betala ut OB till sina anställda. Företaget vägrar att skriva under och har öppet sina butiker som vanligt fastän det är blockad och de som är medlemmar i handels är uttagna i strejk. Vad tycker ni? Är det rätt av facket att ta till stridsåtgärder för att tvinga företaget att skriva på? Är det rätt av Företaget att vägra skriva under och köra på som vanligt? Är det rätt av de anställda i varje butik som inte är medlemmar i facket att jobba på som vanligt när de som strejkar slåss för deras rätt till OB? Lite information om konflikten finns här. http://www.konflikt.videomix.se http://www.handels.se
 9. http://www.youtube.com/watch?v=G7wxug7cG7s Kul liten film jag hittade. Passar denna tråden perfekt.
 10. Min dotter fyller 1 år idag! Tototototototoppen!
 11. Kärrspindeln är den största spindelarten i Sverige. Hade oturen att stöta på en sån äcklig jävel när jag va å fiska för ett gäng år sen. Springer ut på bryggan glad i hågen, då kommer den jäveln upp, fan så fort jag sprang... största vilda spindel jag sett! http://en.wikipedia.org/wiki/Dolomedes_fimbriatus
 12. Vad kul! Ingen som vill dela med sig av egna händelser?
 13. Jo. Jag vet ju det. Just nu är det ju uppförsbacke som fan. Men det kommer ju en tid då det inte är lika hopplöst längre. Fan va jag känner att jag stulit tråden.. så för att sammanfatta det hela: spendera inte så mycket tid på döden, gör livet värt att leva! "Nu ska vi inte måla Fan på väggen" sa min far fastän han visste vart det bar hän. Han levde varje sekund till fullo.
×
×
 • Create New...