Jump to content

ProZ

Members
 • Posts

  114
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Din mamma! :/
 • Interests
  Va speciell och tokig

ProZ's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Kanske är ca ett år försent, hade totalt glömt bort denna sida. Men för er som fortfarande vill se denna grymt överspelade busaction film kan gå in på http://www.philipolsson.com/film/vald/slapfight-2/ . Bättre sent än aldrig som de visa brukar säga. När ni ändåså är igång så kan ni spana in min busiga videoblogg, minst lika cp fast utan pang pang ;) Ha det bäst!
 2. För en sådan stor fil måste man nästan ha nån trailer tycker jag, känns inte så motiverande att tanka när man sett ett par småbilder. Sorry, men fan vad bortskämd man har blivit med dagens teknik :D
 3. Nämen! Outrot får mig att gråta, det är så vackert. (Snyggt alltså, läckert gjort, fint). Jag ska nog göra en långfilm med bara End Credits, kommer sälja som svåle.
 4. "Det att ni inte kan sätta er in i filmerna för att de är gamla, konstnärliga eller nåt annat e bara bläh, orka motivera ens." Precis, antar att man inte kan någonting om film om man inte sett en hel Bergman film.. det här med att "kunna" nått om film har jag aldrig fattat. Att kunna se en film borde väll alla förstå sig på, annars tycker jag att det är lite misslyckat. Göra film är ju en helt annan sak, då ska man ju kunna bygga upp o så.. men jag irriterar mig på folk som säger "Tycker du den filmen är bra?!?!.. då kan ju du ingenting om film" som om man måste ha gått någon kurs i att tycka om det man tycker om, och lära sig vad man inte får tycka om osv.. Nu vart det kanske lite offtopic, men detta gäller oftast inte bara filmforum.. men folk rent allmänt, som enligt mig inte kan något om film då dom inte har skapat någonfilm. Bergman har jag aldrig fallit för, det är vad jag tycker personligen.. sen om ni tycker att jag inte kan något om film eller ej så är ni ju lite larvpottiga.
 5. Förbannat jävla överskattad måste jag säga, som sagt.. har inte heller sett en hel film. Av en anledning: Man orkar inte!! men jag har värkligen försökt flera gånger. Och att han är känd utomlands är ju INTE bra för lilla Sverige, han är ju känd för att han är så jävla tråkig. Jag har snackat med många utomlands o nästan alla skrattar när jag nämner honom. Visst, hans filmer går väll bra på festivaler.. men rent kommerciellt tittar inte medelmänniskan på sånna filmer. Jag brukar titta på sånna filmer som anses "fint" eller nått, men Bergman är då lite väl fint för mig.
 6. ProZ

  Film-lek

  Crying Freeman 5 :D :D lol, dom har gjort några uppföljare... Kör på denna istället: The Crying Game
 7. Ohejohå, här var det heta diskussioner. Jag håller med Faxe, inte bara 90% utan kanske även runt 95% .. När jag bjöd mina polare att hänga med o kolla på en filmfestival jag var med i så trodde alla det skulle vara askul. Men ack så fel jag hade, där satt man sne o tittade på citatus "pretentiösa skitfilmer" och förstod inte ett skit. (Jo, jag förstod att dom FÖRSÖKTE vara djupa) Hälften utav dom var svartvita oxo, och alla vet ju att - då har det värde i sig, Ohej vad artistisk jag är. Sen alla filmer om Mobbning o sånt!! USH.. är alla som skickar in film till festivaler mobbade eller vill dom av någon anledning framhäva Antimobbning på en dålig kortfilm som inte en jävel kommer bry sig om. Jag tycker fortfarande det där kul att mobbas så :D Nehvärst, Men jag funderar på seriöst att skicka in en "Anti ANTI mobbningsfilm". Förresten så vinner oftast mobbnings eller outsider temat på festivaler, dom förändrar värkligen världen tycker jag. Mobbningsfilmer har jag börjat tycka är mer lågt att göra än själva mobbningen själv, det är alltid säkert och aktuellt på nått sätt. http://www.ur.se/garagefilm tävlingen så vann nån skitkass mobbningsfilm oxo. Jag vill bara avsluta med att 1 utav mina polare somna tillochmed på dom 2timmarna vi var på festivalen! Alla tyckte det var så jävla tråkigt.. Det var i 2 dagar vi gick såklart inte andra dagen. Av den anledningen så missade jag mitt pris då jag vann :) Vissa kanske tycker Faxe låter som en dålig förlorare bara för att han nyligen förlora festivalen eller nått.. Men det är han absolut inte, äntligen tycker någon som jag!.. Även om jag vann så tycker jag det är skit! Svenskfilm är TRÅKIG.. Det värkar rikta sig till finare människor eller nått, vad hände med dom som bara vill ha lite cool action o halvscyst story? Typ alla jag snackar med jämt snackar ju om sånna filmer. 80% lr nått är väll ändåså arbetarklassen.. Kopps var ganska bra dock. Förresten, Opus film var inte skit.. det var det ända jag inte höll med Faxe om. För det är nog den bästa hemmagjorde film med mening i på länge.. Och då funkar det faktiskt.. Dessutom väldigt scyst klippt, colorcorrection osv vilket är värt en applåd. Sen att Opus beter sig som om han redan vore i Hollywood vet jag inte, men jag tycker det är rätt att han hävdar sig lite mer.. Skulle jag oxo gjort.. Skulle nog ha skrytit 200ggr mer.. Fast han skröt ju inte försig. Tycker man att man har gjort något bra så kan man känna sig lite överlägsen tycker jag :D . Vi är ju bara mänskliga. Puss
 8. ProZ

  Gymnasie

  Coolt.. på latin eller?
 9. Läs föregående post "allting gjort i AE" Alamdv?? ho ho ho *sarkastiskt skratt*
 10. Till viss del är det skyddad kanske, men jag menar.. många vapen/framtidsvapen ser nästan alltid likadana ut. Dessutom kan du ju hänga med storyn att dom ser ut så även om du oxo har ett liknande.. om du fattar? hehe Ingen expert på lagfrågor precis, speciellt i underhållningsvärlden är reglerna skumma o folk stämmer hit o dit.
 11. Tror jag gjorde den där för ett bra tag sedan.. Men den ser väll typ färdig ut utan luminace matte?.. det är ju bara ett lager man drar över typ.
 12. ProZ

  är psalmer gratis?

  Gud är inte barmhärtig
×
×
 • Create New...