Jump to content

Cruzito

Members
 • Posts

  177
 • Joined

Personlig information

 • City
  Västerås
 • Job/title
  Amatör-regissör/Manusförfattare/Postarbetare
 • Name
  Christoffer

Filmskapande

 • Influences
  För många för att nämnas
 • Interests
  Titta på film, Filma, Skriva manus, Lyssna på musik, Um

Cruzito's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hej! Nån som lite snabbt kan hjälpa mig med hur man fixar så att man kan ha 2 eller flera klipp samtidigt i bild. Alltså ungefär som i serien "24", om ni förstår hur jag menar. Arbetar i Premiere Pro. Tack på förhand!
 2. Yes, den är mycket bra faktiskt! Känns lite som en mix av "Stand by me" & "Bully", tycker jag. Rekommenderar den, jag med. :)
 3. "De Gröna Slaktarna" Och så har vi "Bleeder". Iofs gillade inte jag den så mycket när jag såg den, fast det va ju ett tag sen. Skulle kanske ge den en chans till. Men hursomhelst så kanske du gillar den.
 4. Nu är det även klart att Bond i nästa film ska spelas av Daniel Craig, från bl.a. "Layer Cake".
 5. Yes, jag är med. I 24h-klassen i Västmanland. Sitter nu och försöker lösa det här med musik och såhär i nödens timme! :P (ok, det är typ 8½ timme kvar, men det känns lite tajt ändå när det gäller musikdelen!)
 6. Du är bara lättlurad! ;) Det enda som vara något i närheten av sanningen var väl att när djuren blir slaktade så var det riktiga djur som blev det.
 7. Clown: Tarantino har "snott" en massa från andra i sina filmer. För att nämna bara några exempel så är ju "Reservoir Dogs" typ plagiat av Ringo Lams "City on fire". Och hela scenen i "Pulp Fiction" när de ska ge Mia adrenalin-sprutan är från dokumentären "American Boy: A Profile of Steven Prince", till och med en del av dialogen är direkt kopierad från den. Och Tarantinos gamle polare Roger Avary som han förut jobbade så nära med har ju sagt att Tarantino han inte kan jobba mer med honom för han har en tendens att ta åt sig av äran för saker som han inte riktigt ligger bakom.
 8. Ingen som har några visdomsord att ge?
 9. Det va ju Sandrew som visade "Big Fish", så skulle inte förvåna mig om dom visar denna Burton-film också.
 10. Cruzito

  Saw

  Usarpe: Japp, verkar lovande! Trots att det inte är samma regissör. :) För övrigt tycker jag den va riktigt bra!!
 11. Börjar med att säga att den här topicen nog inte riktigt passar här, men eftersom jag inte vet i vilken av de "filmskapande"-forumen den skulle passa bäst i så får den hamna här ändå. :P Nu är det så att om ungefär 1-1½ vecka ska jag ner till Göteborg och spela in en musikvideo åt ett band som heter "Dirty Denim" (http://www.dirtydenim.se). Har inte mycket erfarenhet alls när det gäller musikvideo-inspelning, så jag tänkte höra med er alla här om ni har några tips in general, typ om vad man ska tänka på och så? :) Tack på förhand!
 12. Det har väl vart på gång ganska länge nu att dom ska filmatisera Hunter S. Thompsons bok "The Rum Diary". Senast jag hörde va iaf Depp med på projektet iaf. Dom har snackat om det så länge nu utan att nåt verkar ha hänt, men jag hoppas verkligen det blir av till slut! :)
 13. Frågan är väl dessvärre bara när dom lägger ner projektetet denna gång! :/
 14. "Fånga Duvan" va ju en tvättäkta klassiker, dock va det ju mest pga signaturmelodin, men ändå! :) Likaså "Professor Balthazar", det enda jag minns är låten ibörjan,hehe!
 15. Det var väl Steven Spielberg som ville att Peter Stormare skulle sjunga nån svensk folksång, och då blev det den. :) För övrigt tänkte jag bidra med en scen ur "The One"(med Jet Li): På polisstationen håller de på att visa upp Gabe Laws(Jet Li's karaktär) olika identiteter och en av dom är Sven Law, som är Jet Li i en stor blond peruk och fjäll/alper i bakgrunden. :)
×
×
 • Create New...