Jump to content

Zapto

Members
 • Posts

  16
 • Joined

Zapto's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Luktar en smula bs här, men hoppas det är sant...
 2. Du, den var grym! Du ska ha mycket berömmelse för den! :)
 3. Hejsan, är ny på att skriva manus. Aldrig gjort det så jag behöver lite tips hur man lägger upp ett manus. Har bara gjort film utan manus förut. Tacksam för alla svar jag kan få! ;)
 4. Hej o hå! Nu har jag skrivit ett manus, det blev inge bra. Men jag visar ändå upp det! Jag är inge bra på att skriva manus , men ni får väl säga vad ni tycker. Kenta är alltså "Kenta i Hammarby". Han är död nu, jag har skrivit ett litet manus om honom. Inget i manuset stämmer om hans död eller något annat. Visst drack han och var knarkare, men det här är inget illa menat till honom. Mitt första MANUS jag någonsin har skrivit, kommer med ett seriöst senare. / Z..... En film om Kenta.doc
 5. Hejsan. Jag har Video Vegas 5 och jag vet att de ska gå och göra så att man kan sätta ihop 2 filmer i samma ruta. Alltså så 2 klipp spelas samtidigt. Det jag vill göra är att man ska se mig 2 gånger. Alltså jag filmar från samma vinkel 2 gånger men jag står på 2 olika ställer på platsen. Sen ska jag klippa ihop båda dom klippen så att de ser ut som om jag står och pratar med mig själv. Exempel: http://files.upl.silentwhisper.net/upload7/ex.jpg .. Är väldigt tacksam för svar.. / Zapto.
 6. Jag tror att denna filmen kommer vara riktigt bra. Såg trailern till den här filmen när jag var på bio senast. Trailer kan ni se här: http://www.apple.com/trailers/wb/harry_potter/thegobletoffire/hd/
 7. Jag skulle vilja ha tips på bra Danska filmer. Filmer som jag redan sett: Den Gode Strömer Nattvakten Gamla Män i Nya Bilar Pusher Pusher 2 I Kina käkar man hundar Midsommer Inkasso har säkert sett fler, men kommer inte på några. Kom gärna med tips, vill ha tips på bra danska action rullar!
 8. tack för ett snabbt svar, filmen värkade riktigt jävla dålig ! :P
 9. Hittade det här kortet på Google.se: http://www.phys.ucalgary.ca/~trondsen/Nostalghia.com/TheNews/NU_Mikkelsen-Persbrandt.jpg Jag undrar vilken film Persbrandt spelar i med Mikkelsen.. ? / Zapto..
 10. Jag bor inte så långt ifrån en sjö där det ryktas om att de spökar. Det har dränkts folk runt om kring den sjön och så har de hittats döda personer. En rysk tjej hittades mördad i en stuga där och sen så blev en homosexuel kille avskärd läpparna och blev mördad i en grotta inte så långt där ifrån.
 11. Jag undrar vad jag ska använda för program om jag vill dra ner en film i datorn från film kameran. Ja jag vet att det går med Windows Movie Maker men de suger, något annat bra program? / Zapto.
 12. Jag ska göra en film och den ska handla om skogen (skräckfilm). Den ska alltså få folk att vilja se den och den ska vara läskig så man inte vågar gå ut i skogen på ett tag ;). Men den ska vara liknande The Blair Witch Project.. Fick ett tips i min andra tråd om att man kanske skulle utforska en myt om någon skog och läsa om den sen hitta på lite så det blir troligare och även läskigare. Sen hitta på lite saker och så händer det hemska saker. Men nu är frågan, vad skulle ni vilja se? / Zapto.
 13. [citat=Apeman90][citat=dreeze]Finns det ett manus till den filmen? Som jag förstod det var väl mycket av den improviserad?[/citat] Jag har kollat in många sidor nu och det är som föregående talare säger det mesta är improviserat=D Det är ju bara att försöka hitta på en egen "myt" eller ta en som redan finns och gör en falsk dokumentär kring den. Och sedan kan ju mystiska saker hända.De som gjorde "The Blair Witch Project" skrev ju falska saker i tidningen innan de visade filmen om att T.e.x. de hade hittat film-material i skogen m,m.[/citat] Riktigt smart, ska tänka på saken!
×
×
 • Create New...