Jump to content

Ryan_screenwriter

Members
 • Posts

  186
 • Joined

Ryan_screenwriter's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag vill nominera 'Ladiesman' till de priser med mest ära och prestige.
 2. Självklart läser produktionsbolag manus om de gillar idén. Håller faktiskt med, vad snackar vissa här om?
 3. Hahah ofta du har fått svar från massa stora filmbolag. Ni alla hoppade på mig när jag sa det så varför ska ni tro på honom? Så du har bara skickat mail till dem "vill ni läsa detta?" och de vill läsa det utan att de har någon referens. Väx upp, så funkar det inte. Du måste ha kontakter dude. Sluta ljug ;)
 4. någon mer än jag som vill veta hur det går? För alla som har hollywood drömmar, såsom jag :D
 5. tjena mannen. Hur går det för dig nuförtiden?

 6. Okej. Nej jornära kan jag inte säga att du låter, men det är väl rätt inställning antar jag. Nej, jag har inte sålt något, men jag har en del intresserade i Hollywood av det jag skriver och har skrivit..
 7. Tänkte du skriva 10 långfilmsmanus på 2 månader? Varför vill du bli etablerad just före din fördelsedag?, även om du är halvt ironisk. Hur mycket fyller du?
 8. Och det är en omöjlighet att man fyller år senare än juni? Ganska självklart att jag fyller år senare i året, ja?
 9. Läste inte det, och kommer nog inte ha tid. Undrar bara över titeln. Varför är den på engelska när manuset är på svenska? Eller ska du översätta det till engelska sen har du tänkt ?
 10. Klart, tills ni upptäcker att han inte är svensk och 40 år inte 20.
 11. Jag säger gärna mitt namn om jag nu skulle sälja mitt manus och om det skulle bli producerat. Tills dess så vill jag mycket riktigt vara ANONYM :) Vadå talar om filmer med miljon budget? När har jag sagt något om någon speciell budget på filmer? Men ja, det görs ju inga filmer under miljon budgetar här i hollywood så ja? Vad menar du? Och jo, det är ganska lätt att inte behöva bli uppmärksammad om man säljer ett manus, då det görs varje dag
×
×
 • Create New...