Jump to content

Ladiesman

Members
 • Posts

  171
 • Joined

Ladiesman's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Ladiesman

  Sälja Manus

  Ett tips är att inte leta efter agent först, utan manager. Managers är lättare att ta kontakt med och läser gärna och mycket. Och det är dem som kan fixa agent till dig när du är redo och har något bra nog att sälja. Så det kvittar vem du är så länge du hittar en manager som tror på dig och att du har något bra nog att sälja.
 2. Jo sant. Men vilka fler finns det? Finns det typ några komedier?
 3. Ja jo, sant, men jag menar mer till den nivå att hela konceptet är grundad på hans oförmåga att känna känslor... :)
 4. Undrar om någon vet någon film som handlar om en person som inte kan känna känslor. Om ni vet någon film om detta så säg gärna till. tack :)
 5. Ladiesman

  Sälja Manus

  James Cameron fick inte 648 miljoner kronor, nej, han fick 2,2 MILJARDER kronor (350m dollar). Och ja, som sagt, han var ju också regissör och producent.
 6. Hur menar du att "tiden då det ska ut till nån intresserad brukar ju vara extremt lång tid"? Menar du att det ofta tar lång tid mellan sina manusen som folk skriver eller vadå?
 7. Hah, så du har inte ens läst igenom det själv än? Hmm. Hur många sidor är det på?
 8. Ja okej. Nej jag förstod inte så jätte mkt hur den skulle utspela sig faktiskt. Lixom, vem är huvudpersonen? Den jagade mannen eller "den skyddande agentvakten"? Om du inte kan förklara den med två eller högst tre meningar och ha en riktig hook så är den antagligen inte så kommerciell, och därmed svår att få läst/sälja
 9. Du kan alltid skicka ut det till folk, kolla t.ex om du kan hitta email-adresser på ImdbPro, fast fråga alltid före om de vill läsa det innan du skicka det, som Désirée påpekade. Men vad handlar det om? Är det en kommersiell idé tycker du? Och nej, det är inte för kort tid med ett halvår att skriva klart ett manus, men som Désirée även påpekade, så vill du nog inte skicka ut det för snabbt. Ha någon läsa det först så det är i toppskick skulle jag föreslå. Din fråga är inte alls dum. Vissa här på forumet kanske tycker det, och att det är "no way" att det är lönt att försöka ens, men det är bara de som försöker och tror på sig själva som lyckas. Så lycka till. Igen, vad handlade ditt Warzone om? Enkel logline bara. Nyfiken.
 10. Det är så kul när alla plötsligt blir tysta.
 11. Tack, Desirée, för stöttningen. Dock är det komiskt att du skriver att paramount och likvärdiga inte svarar på mail, för trots dina goda ord, och med risk för att bli tagen som en bråkstake, så har du där faktiskt fel ,vad gäller mina erfarenheter. För det är just så att inte ett utan två utav deras största konkurrenter och i storlek och pamp likvärdiga har velat läsa mitt manus. Dessa in particular jag hänvisade till med "stora grabbar". Vill inte skapa en ny diskussion med detta, men det är faktiskt sant.
 12. Självklart kan jag se det från ert perspektiv och självklart förstår jag er. Ska inte fortsätta försöka övertala er. Det spelar ju faktiskt ingen större roll. Jag vet vad jag lyckats med hittills, och som sagt, jag är jävligt glad över det. Det är nog mest killer-instinkten som tar sig fram när folk ej tror på en. Jag skulle kunna lägga ut mina manus och skulle kunna ge ut fulla mail med adresser och allt, men jag är väldigt beskyddande utav det, speciellt mina manus. Inte för att jag tror att det skulle bli snott (inte för att det skulle göra något, då de flesta som skulle vilja läsa det redan ändå har läst det) men för att jag helt enkelt är mån om min konstnärliga stolthet och inte vill bli dömd då det inte är i högsta grad nödvändigt, än mindre då det i detta fall skulle ske under mindre bekväma omständigheter.
 13. Du, jag är JÄVLIGT glad över min egen framgång ska du veta. Dock erkänner jag att mitt ego inte klarar av att bli kallad lögnare när jag ger er bevis. Och som sagt, tråden var inte skapad för att jag skulle mata mitt ego, fast nu har det kommit att bli om det, och då tar jag faktiskt lite illa vid mig.
 14. HAHAHA, så ni är knäckta nu??! Detta är bara riktigt töntigt och omoget beteende. Kan ni inte bara säga att ni haft fel och att jag haft rätt istället för att lägga upp bilder på en gasell?
×
×
 • Create New...