Jump to content

pkhw

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. "Garden State" Tror jag. Handlar om en kille som är född och upvuxen i New Jersey men flyttade till Kalifornien, han tar några piller mor någon sjukdom och dessa piller gör att han inte kan känna känslor, men sen dör hans pappa och han flyttar tillbaka till Jersey och slutar tar dessa piller och börjar då känna sorg, glädje och kärlek.
 2. pkhw

  Sälja Manus

  Har kollat runt lite här och sett några som säger att dom lyckats sälja sina manus och det vill jag gratulera för. Det rörde sig mestadels runt 50 000 till 60 000 kr. Har kollat runt lite på andra sidor också för att se hur mycket en manusförfattare verkligen får för ett manus och det var mycket olika siffror där men det jag lade märket till var att alla först får en summa pengar och därefter får dom 4 % av filmens inkomster... Kan det stämma? Jag kollade lite på filmers inkomster och såg "Avatar". Den hade ungefär 2.7 miljarder dollar vilket motsvarar 16 200 000000 kr. Det kan väll inte
 3. pkhw

  Sälja Manus

  Undrar bara lite kring ämnet om att sälja ett manus... Har skrivit ett manus på engelska och söker nu en agent från USA. Hur får man kontakt med dessa och vad är det för kostnader att ha en agent. Finns det möjlighet att bestämma möte med agenten om man befinner sig i L.A?
×
×
 • Create New...