Jump to content

Quentrix

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Göteborg
 1. Gjorde den här shoulder rigen för mina egna filmprojekt, den kostar max 300 kr att tillverka. DSLR shoulder rig by MartinsProjects - Thingiverse Kommer ladda upp iges-filer på Github så småningom så att man kan uttöka eller forka den.
 2. 50ml bergsalt per liter vatten. Scott Squires metod: Effects Corner Fick hjälp att bygga datorstyrd belysning av LED Alert Hackerspace. Källkod för ljussystemet: https://github.com/ledalert/nekros_filmljus Effekterna är för en film jag jobbat på sedan 2012. Koden som styr belysningen är inte klar ännu och detta var bara andra testet för att lära mig filma molntankseffekter så slutresultatet i filmen kommer bli mycket bättre.
 3. Projektet är klart så finns inget behov längre, tråden kan tas bort.
 4. Behövs för en 3d-animerad film jag har jobbat på i 3 månader men som nu är klar och behöver ljud. Har ingen egen ljudutrustning. Är du intresserad så tveka inte, har inte mycket att erbjuda utom kanske bjuda på fika eller något. Filmen är en minut lång så kommer inte ta hela dagen.
 5. det blir inte billigt du, Inte i Sverige iaf. Har för mig att Filmteknik tar 4000 spänn i minuten. :(
 6. funkade för mig. Helt okej tyckte jag.
 7. testa annars Fl-Studio. väldigt enkelt, men samtidigt lika bra som Reason tycker jag iaf. Sedan funkar ju Rewire till det också, så att man kan koppla ihop det med annan sequencer mjukvara. Desutom funkar VST plugins till det också.
 8. okej, tack tack. Då vet jag.
 9. ja, men hur är det jag räknar ut det då?
 10. Ja, nu är det så att jag är lat/dum när det gäller mattematik. Men vet någon hur räknar man ut hur bilden ska beskäras, då oberoende av upplösningen på bilden. Om man vill ha en aspect ratio som tex. cinemascope/1:2,35 ?
 11. En ganska meningslös men kul svensk film är The ninja mission tycker jag. Det är nog den enda riktiga actionfilm man gjort i Sverige någonsin. Fast att den är svensk så känns det inte riktigt så faktiskt. Men det är ju hela poängen, dessutom är skådisarna mestadels riktigt dåliga. Men helt okej action är det..
 12. hmm.. jag brukar önska mig pengar, så jag kan köpa vad jag vill ha. ska då bland annat köpa en extern hårddisk och dvd brännare. Sen blir det såklart lite film och så också.
 13. Quentrix

  Gymnasie

  Hahaha! jag kom in på Eksjö gymnasium så nu bor jag där. Programmet är toppen!
×
×
 • Create New...