Jump to content

leranimatör

Members
 • Posts

  227
 • Joined

Everything posted by leranimatör

 1. Det var Terry Gilliam, men det handlade bara om siffran "ett", men såklart blev det ju lite om de andra siffrorna eftersom att det inte går att göra en film om siffran ett annars.
 2. Det går ju inte BARA i AE eftersom det finns Wallace och Gromit filmer ifrån mitten av 1990-talet där det regnar. Men jag vet inte hur de gjorde.
 3. Jag har ingen klappa men det funkar lika bra att klappa med händerna, däremot så kan jag inte koppla in en mick! Men den är en ny och faktiskt väldigt bra mick! Så kvaliten är tillräkligt bra.
 4. Hejsan igen. Nu har min nya mp3 spelare kommit och till min glädje hade den en mick med inspelningsfunktion!:D Och då kom jag på en idé:i Kameran jag och mina kompisar använder när vi spelar in filmer har en inbyggd mick. Men den är väldigt nära bandet som ger ifrån sig vissa surr ljud som alltis stör tittarna. Men då kom jag på att jag kunde spela in ljudet på mp3 spelaren och sen lägga in ljudet i redigeringen! Då kan man även lägga mp3 spelaren närmre skådespelaren! Tycker ni att detta är en bra idé?
 5. Vi hade inte tänkt att ha blod därför att allt ska utspela sig i en sjuk värld. Han kommer nämligen sen att sy fast handen med en symaskin. Handen ska sedan hasa sig ut i trädgården.
 6. Den är ju kul också: Galenskaparna After Shave
 7. Tjo! KPictures håller på med förberedelserna till våran senaste film. Och i den filmen är det en person som kommer att tappa sin hand. Det kommer hända i hallen efter att några grabbar kommit in. Så det finns en möjlighet att stoppa upp hansken med bommul och fästa ett snöre i den så att man kan lätt dra av den. Tror ni att det är en bra idé??
 8. Nu har jag självutnämnt mig till "Årets fuskare"!!! Nästa steg är att självutnämna mig till forumdiktator!! HAHAHAHA *ennu mera elakt skratt* HAHA!!
 9. det kan jag faktiskt inte svaredersara pådelipå!!
 10. Jag kom på nu att man kan använda sånna där pennoe man har när man ritar på fönster. Men det dåliga med dem är ju att dom har en väldigt tjock udd. är det någon som vet några sånna pennor med finare uddar?
 11. Jag har testat med overhead pennor men dem är ju lite genomskinliga. Det är ju meningen med overhead. Så att det kan lysa igenom, men det vill inte jag.
 12. halli hallå! Nu är det dags för att göra 2007:s film projekt och vad är inte bättre en en animerad? Svar: INGET!! Och därför söker jag nu efter bra pennor för animerad film. Pennorna ska vara täckande och fastna på plast. sedan ska man kunna få bort det man ritat på plasten. Helst med vanligt vatten. Detta ska jag alltså använda för att göra tecknad film. Så är det någon som vet några bra pennor man kan köpa är jag väldigt tacksam! Tack på förhand!!
 13. Ett litet urval! Canaidian idiot: Slime Creatures from Outer Space: White and nerdy: http://www.youtube.com/watch?v=TW_f2KwAYMs&mode=related&search= Eat it: http://www.youtube.com/watch?v=cNUX1qwo02g Fat: http://www.youtube.com/watch?v=PFMvBH1edtU Forest Gump:
 14. Då är det inte så profesionella datanördar! HAHA;)
 15. Öhh, voodoofilm kanske. ;)
 16. Hipp hipp hade bara ett fullständigt manus till två sketcher i sesong två! I de andra sketcherna fanns bara ett stolp manus.
 17. Hey har ni sett weird al på youtube? Han vet hur man gör musik han. White and nerdy nedanför, hans bästa enligt mig.
 18. Tja sånt här tar ett tag, men om man är intresserad kan man ju kolla in pruduktions sidorna på våran hemsida. http://www.kpictures.inc.se
×
×
 • Create New...