Jump to content

ibbe_san

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Tack så jätte mycket för dem snabba svaren. Det var exakt vad jag var ute efter, sjukt bra. Mer önskas, alla ideér är välkommna! Om ni har något animerat klipp liggande på hårddisken som ni själva har gjort och som ni tror jag skulle få användning av så är det också varmt välkommet.
 2. Hejsan. Jag ska redovisa i skolan, jag hade tänkt göra en film. Ämnet är siffran noll. Jag undrar om ni kan bidra med ideér om vad jag kunde hitta på för att göra det intressant. Eller om ni har någon länk till en liknande video. Det ända jag har tillgång till är ett redigeringsprogram + Photoshop. Skölj över mig med frågar, inget är för dåligt!
 3. Du har nog rätt. Det är ett sätt att börja på. Men säg om man ska skjuta ett skott. Då ska den gå ganska snabbt och den behöver inte snurra så värsta mycket, så om man tänker så, så tror jag inte att man behöver vara realistisk. P.s jag kom att tänka på en sak. KAn man inte ta en blender tutorial och sedan så ändrar man bara texture. Själva animation asså hur bollen ska snurra o sånt, kan man sen göra i efterhand.
 4. Jaha nee men jag har bara hållit på med redigering, har aldrig prövat animation. Men det är så att jag gör en fotbolls film och allt kan inte bli rätt så man får försöka fuska lite genom datorn. Men viket program är bra till detta ämne? Var kan jag hitta tutorialen kan du skicka en länk.
 5. Jag vill kunna animera en boll. Det behöver inte se verkligt ut. Man kan ju lägga blur så då behöver inte bilden vara så detaljerad. Jag vill veta hur man på lättaste sätt kan göra en boll. Jag vill ju också kunna lägga egen textur så att den animerade bollen motsvarar den boll som man använder i filmen. Liknande nike reklamerna.
 6. Jag har kollat på de här filmerna och så har jag tyckt att det deras inställningar för bild och foto ser likadana ut. De har en slags blå nyans för att göra stämningen kuslig. Jag undrar om ni vet vad inställningarna är? Jag hade svårt med att försöka beskriva frågan men jag hoppas ni förstår.
 7. Jo jo visst går de med AE såg häromdan en step-by-step tutorial. http://www.toolfarm.com/tutorials/sincity.html
 8. Asså ja har inte ens börjat om jag säger så. Jag förstår inte hur man ska göra panorama bilden. Och sen hur man motiontrackar
 9. Tjena ja tycker den här effekten är skit GRYM. Och ja vill göra samma sak i min film. Så jag undrar hur man kan göra den asså jag förstår inte riktigt när de förklarar. SOFTWARE: Adobe Premiere / Photoshop / Morphing Application http://www.nccinema.ch/efx15.html
 10. [citat=lilla_farbrorn]till er som påstod att google earth enbart bestod av satelitbilder, tillåt mig vara lite informell: SÅ JÄVLA ÄGDA! http://bbs.keyhole.com/ubb/showthreaded.php/Cat/0/Number/161992/page/vc Gå hem och gräv ner er![/citat] Asså snälla tänk efter lite. Google earth är ett kommersiellt program som kan ta sånna där bilder. Tänk er då amerikanska militären vika metoder de har. De kan säkert zooma in en bils nummerskylt LIVE.
 11. Killar jag behöver hjälp. Jag har nyligen kommit över programmet google earth. Och fick jag en ide om att man zooma in från rymden in till min stad där jag bor och sedan ner till huvudscenen. Men jag har inte tillgång att filma uppifrån, så hur kan jag annars göra. Hoppas ni förstår. EDIT: Asså kort sagt så vill ja att kameran ska zooma in tills man ser skådespelarna.
 12. neolit hehe du kan redigeria dina inlägg efteråt också:D:D Men men asså jag har sett att i vissa program eller filmer så använder de en stor kamera som sitter fast i en lång "vinsh" sen kan man styra kameran från datorn. Jag har hört att den kallas för jab, jib nånting....men vad kostar såna där anordningar??
 13. aa har också tänkt på det. Och en sådan sak är ju ganska enkelt att göra.
 14. Vet ni vad jag tycker musiken låter som. Som taget ur Narnia eller Harry Potter.
×
×
 • Create New...