Gå till innehåll

Hail2TheKingBaby

Medlemmar
  • Inlägg

    23
  • Blev medlem

Utmärkelser för Hail2TheKingBaby

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. jag ser att du gillar Lynch...och det märks ju....jag säger inte att den är som en lynch film, men fuck it, hoppas ni fattar vad jag menar....:) Hursomhelst, filmen.....ja som sagt, den visar ju inte HUR du ska tänka, den lägger inte alla kort på bordet, men ändå gillar jag den, mycket. Vissa filmer fattar man inte och hatar dom för det, men t.ex Lynch Mulholand Drive som jag inte fattar ett skit av, gillar jag ändå hur mycket som helst. Så betyget på denna kortfilm är bra, jag fattar den inte, man måste tänka, de kan finnas olika lösningar, men ändå gillar jag den. Snyggt gjord för övrigt.
  2. Ingen aning egentligen, men kan väl tänka mig att det beror på hur "stor" du är i hollywood. Jag tror t.ex. Steven Spielberg får välja hur hans omslag ska se ut själv om han vill, medans någon ny regissör som nyss kommit dit blir övertrampad.....och då är det nog producenter och filmbolaget som bestämmer hur det ska se ut. Man säger väl till illustratörer hur man vill ha det typ, sen lägger dom fram olika förslag och sedan får man välja någon av dom......
  3. Tänkte bara säga att jag håller med om kritiken som gjorts ovan, jag håller även med om berömmet. Tänkte bara lägga till en liten sak, ljuset från lådan som öppnas var snyggt, hur har ni gjort det?
  4. Hahahaha! Den här va skön asså, håller med om att ni borde få en show ;) Denna va ju bättre tekniskt också jämfört med "En Vampyr på Flykt". Snälla gör fler såna här.
  5. Håller med om Bruce Campbell.....han e ju bara bäst liksom.
  6. Hail2TheKingBaby

    Hämnaren

    Dom filmer jag har hjälpt till med finns inte att få tag på denna sida. Som sagt, ta det inte så hårt, vill bara veta om du är allvarlig med filmerna du lagt upp?? För du kan väl helt ärligt inte säga att du tycker att det är bra????Vad isåfall??
  7. Hail2TheKingBaby

    Minutfilm

    Detta ser bra ut, grattis. Du e för bra för att vara så ung ;)
  8. Hail2TheKingBaby

    Hämnaren

    Vad ska man säga??? Det enda som va bra va att den tog slut. Likadant tycker jag om de andra filmerna ni lagt upp på sprocket. ALLT va dåligt, så all slags kritik känns överflödig. Vad försökte ni med? Komedi? Inte roligt. Splatter? Riktigt tamt isåfall med rätt så kassa effekter. En skitfilm ni bara gjort för skojs skull när ni märkte att ni hade en kamera? Isåfall har ni gjort en rutten skitfilm. Det här är nog bland de sämsta jag sett här. Ta det inte så hårt, se mig som Idol-juryn, jag är bara ärlig.
  9. tror inte ens dom visste va vitbalansering va eftersom de va deras första film :)
  10. Hail2TheKingBaby

    "No. 1"

    [citat=Lergii]Ohhh shit![/citat] I din mun.
  11. Hail2TheKingBaby

    "No. 1"

    Hahahaha Ni ser inte bara ut som nördar, ni ÄR det också! Ni kan tydligen inte ta kritik, jag har bara sagt vad jag ärligt tyckt och tänkt. Jag tycker fortfarande att eran film verkar sämst. Och att ni gör den på engelska för att nå ut till en större publik är skrattretande, ni verkar sämst och kommer aldrig lyckas om ni gör sånt här skit. Uppenbarligen, mina herrar, så kan Ni **** min k*k!
  12. Hail2TheKingBaby

    "No. 1"

    hmmm...då har du vart i sverige för länge..om du tycker att engelskan e flytande......ok den e inte sämre än andra ja sett, men vaarför göra den på engelska?? Ska ni distributera den utomlands?
×
×
  • Skapa nytt...