Jump to content

Bock-as

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Linköping
 • Name
  Jacob Veenhuizen

Filmskapande

 • Interests
  Film :)
 1. Ok, tackar, för tipset. Jag ska kolla upp detta.
 2. Jag tänker skaffa ett 3D-modellerings/animationsprogram, och har kollat runt litegrand. 3ds max och sådant är på tok för dyrt för mig, men så hittade jag Bryce, som ligger på en rimlig prisklass. Nu undrar jag om någon här vet om det är ett bra program med vilket man kan få fram bra och snygga resultat. Det är också bra om det är lätt att lära sig, för jag har inte speciellt mycket erfarenhet med denna typ av program. Tack på förhand /Jacob
 3. Här är en film som jag gjorde under våren. Mitt främsta mål var att göra den visuellt tilltalande, och jag är medveten om att själva hanlingen kanske inte är den bästa. http://www.sprocket.se/media.php?id=556 Kom gärna med både positiv och negativ kritik.
 4. [citat=Hail2TheKingBaby]hmmm...då har du vart i sverige för länge..om du tycker att engelskan e flytande......ok den e inte sämre än andra ja sett, men vaarför göra den på engelska?? Ska ni distributera den utomlands?[/citat] Uppenbarligen har Ni, min herre, inte varit i Sverige tillräckligt länge, med tanke på Ert bristfälliga svenska språkbruk.
 5. Jag är i slutfasen av produktionen av min nya film "Actionrulle No. 1", och här kan en trailer till filmen ses: http://www.sprocket.se/media.php?id=324 Notera att det är till stor del en experimentfilm som jag gjort för att komma i form igen efter nästan ett års frånvaro från filmskapandet. Kom gärna med konstruktiv kritik.
 6. Man tackar så mycket för hjälpen.
 7. Men om man då lägger in nytt spår, hur gör man då för att det spåret ska spelas när man tittar på filmen om man trycker på Director's Commentary-knappen i menyn?
 8. Hej! Jag gör fö tillfället min första DVD och tänkte lägga till ett kommentatorspår. Jag arbetar med Adobe Encore och undrar hur man kan göra i det för att lägga till just ett kommentatorspår. Om någon kan hjälpa vore jag väldigt tacksam.
 9. Hallå! Jag har precis skaffat Adobe Encore och testade att slänga ihop en test-DVD. Jag har dock ett problem. På DVDn la jag på min senaste film, men av någon anledning så visas varje text i förtexterna under enbart en frame. I filmfilen fungerar de korrekt, men när jag lägger in klippet i Encore så blir det konstigt. Detsamma gäller alla tillfällen då jag i Adobe Premiere använt mig av stillastående titelobjekt, men ingen annastans. Kan någon vara snäll att hjälpa mig? Tack på förhand /Jacob
 10. Hejsan! Jag håller på att göra min första seriösa filmproduktion, och har tänkt att bränna ut den på DVD när jag är färdig. Vad jag förstår av andra inlägg på det här forumet så verkar Adobe Encore vara bra för detta. Tyvärr har jag en väldigt begränsad ekonomi och har inte råd med det. Finns det några andra, billigare men ändå acceptabla, sätt att gå till väga för att skapa en DVD?
×
×
 • Create New...