Gå till innehåll

Linusss

Medlemmar
  • Inlägg

    54
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    2

Allt postat av Linusss

  1. Jag lade 100 röster på 1/5 stjärnor. Lycka till i tävlingen!
  2. Linusss

    Nikon D3100

    Redigerat med anledning av Voodoo Film forums regler 2.1 §. Synpunkter angående detta beslut, ta kontakt med administratören. Spam. Mvh Voodoo Film forum
  3. Linusss

    Kortfilm i biokön

    Bästa bioköfilm jag sett! Riktigt bra kökänsla!
  4. Varför bör den ses i HD?
  5. Vad har ni använt för objektiv?
  6. Linusss

    BMW Reklam

    Ligger ni bakom själva idéen också?
  7. Dessa 12 kärnor är bra för att de har så kallad grafisk videolänk. Rent fysiskt är det trådar av finaste volfram som knyter samman kärnorna till en sluten union. Tillsammans kan de lösa problem snabbare genom att dela upp videologiska ekvationer. Video brukar i normala fall beräknas med hjälp utav färgkoden BWG, som för övrigt uppfanns redan under den belgiska istiden av matematikern Hezla Drogby. Teorin gick ut på att man helt enkelt la ihop 1 + 1 och fick ut ett svar. Men dessa 12 kärnor beräknar istället i en slags "baklängeskod". Helt enkelt att varje kärna bearbetar beräkningen från olika håll, detta genererar en 12-dimensionell drivkraft istället för 1-dimensionell. I och med det kan du t.ex. köra 128-bitarsprogram eller redigera video i THX-format, vilket är ett format som har 20 gånger så hög upplösning som vanlig fiber-HD.
  8. Tjenare Anders, 10. När det gäller Canon 7D så har den så kallat barkspinn vilket ger slutresultatet en större filmlook genom att skapa repor under minneskortets skrivprocess. Canon 5D Mark2 har storfilmer lagrade i flashminnet, och istället för att skapa repor under skrivprocessen så lägger den på dessa med opacity 30. Nackdelen är utbudet av storfilmer. Väljer du istället att filma med en "riktig" kamera, så som XL2:an, så har du fördelen att du kan montera den på ett storkstativ, vilket är mycket lämpligt vid fågelskådning. En stor nackdel med att använda en DLSR är storleken. För vissa spelar inte storleken någon roll, för mig är den däremot viktig. Inte helt fel att få plats med båda händerna om man säger så. Samtidigt är DSLR-kamerans storlek till det positiva då du kan få plats med den i fickan. Men akta dig för att ha den i bakfickan. Hade en kollega som satte sig på kameran och krossade hela gråkortet. Pinsamt!
  9. Redigerat med anledning av Voodoo Film forums regler 2.1 §. Synpunkter angående detta beslut, ta kontakt med administratören. Ovidkommande inlägg. Mvh Pace Administratör, Voodoo Film forum
  10. 1. Öppnar mailet. 2. ROFL. 3. Delete.
  11. Linusss

    Ordspråksfilm

    Du är tråkig.
  12. Linusss

    Ordspråksfilm

    Jag njöt inte.
  13. Precis vad jag gjorde, tyvärr.
  14. Det var som fan, visste inte att Fan läste The Daily Prophet.
  15. Har du tagit bort linsskyddet?
  16. Linusss

    Sofie

    För er som inte förstod något: Jonas är gay.
  17. Jag ligger lite i samma banor faktiskt. Har börjat skriva på en svensk version av Avatar, helt sjukt att ingen tänkt på det innan.
  18. HahahahahHeheheHohoho, den här då?!? Vet du varför norrmännen inte ser Hulken på TV? För att de går när det blir grön gubbe! xD ^^ Nej, från och med nu hejar jag på Hollywood-Ryan istället.
×
×
  • Skapa nytt...