Jump to content

sbbkmv

Members
 • Posts

  22
 • Joined

sbbkmv's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. sbbkmv

  Axel rigg!

  Tjena! Jag har nu börjat fundera på att köpa en axelrigg, har hittills använt ett stativ vilket inte är överdrivet bekvämt. JAg filmar just nu med en dslr men ska innom 1-2 år uppgradera till något med bättre kvalitet! När jag har snackat med vänner som filmar har de snackat om Swedish Chameleon, Jag har tyvär inte 16 tusen att lägga på en axelrigg. Jag behöver ändå en relativt bra rig. När jag har kollat omkring på olika sidor ligger de som intresserat mig runt 4000 kr. De jag hittills kollat på är wondland rigen (Wondlan Sniper Rig - Kaffebrus Har ni några tips på vad det finns för riggar som är bra och billiga?
 2. Tjena! Jag håller på att planera inför ett kommande projekt då jag och ett gäng polare ska ut på landet där vi inte kommer något tillfälle att ladda kamera batterierna. Eftersom vi är väldigt lågbudget så undrar jag om det är värt att köpa ett antal batterier som går runt en hundring eller om det är värt att köpa 1 eller 2 original batterier! https://fyndiq.se/product/274881-batteri-lp-e8-till-canon-1120mah/?gclid=CjkKEQjwttWcBRCuhYjhouveusIBEiQAwjy8IGsw-0HOeXOtiyv7gEbJaLxRPP881uc48Jq_lMU0SPPw_wcB Tack i förhand!
 3. Tjena! Jag har ett problem med mitt Hitfilm/sonyvegas, och jag hoppas att någon vet vad det är för problem. Problemet är att dem inte connectar så man kan använda dem samtid( så att man kan föra över klipp i redigeringen direkt till Hitfilm) Om någon skulle kunna hjälpa mig med det här hade det vart awesome :)
 4. Tja sorry att jag har bombarderat med trådar men Jag har lite stress haha :) Men nu min fråga är. Funkar Latex ofärgad - 5 liter latex som vanligt latex man kan ha på huvudet? blev lite osäker och vill inte skada någon skådespelare :) Tack i förhand :)
 5. sbbkmv

  Nytt objektiv

  Men om jag bara skulle köpa ett vilket skulle du rekomendera? :)
 6. Tja har precis fått ett stipendium att göra en film. och jag kom på att jag bara har en skruttig kit lense. så har någon tips på ett bra objektiv till min 600d :)
 7. sbbkmv

  Manus hjälp!

  tack det hjälpa ganska mycket med att ta bort :D
 8. sbbkmv

  Manus hjälp!

  Vi har fastnat på ett avsnitt då ingenting händer utan det blir ett platt avsnitt (inget händer) och det är svårt att komma på något utan att förstöra serien :)
 9. sbbkmv

  Manus hjälp!

  Vi har fastnat på ett avsnitt då ingenting händer utan det blir ett platt avsnitt (inget händer) och det är svårt att komma på något utan att förstöra :)
 10. sbbkmv

  Manus hjälp!

  Tja jag och några kompisar har bestämt oss för att göra en liten serie. och det är för att innan har vi bara gjort lite små projekt. och när vi väl har gjort större har vi gett upp! men nu är det så att vi är på avsnitt två och vi har helt fastnatt finns det någon som har något tips vad man kan göra? :)
 11. tja jag har tittat på lite olika filmer på 550d o 600d och jag ser inte så mycket skillnad så jag undrar vilken av dom ska man köpa? :)
 12. tja http://www.buttericks.se/webbshopen.aspx?SearchString=polis&id=100010&produkt=Avsp%C3%A4rrningsband,%20polis hoppas de hjälpte =)
×
×
 • Create New...