Gå till innehåll

JoelG9

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev medlem

Utmärkelser för JoelG9

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. JoelG9

    Cogito

    Kunde inte se part 2, men det som jag såg av den, dvs de första åtta minuterna var bra, vissa bilder var snygga komponerade och andra kändes helt tvärtom. I tvåbilden på killen och tjejen 6:46 så är det mer luft över dem än under. Det var det ända jag kom på med bilderna. Annars toppen! :)
  2. Jag studerar på filmgymnasiet, halva filmkursen är en manus-kurs. Jag ville bara säga att alla manus som folk lägger ut på voodoofilm är helt sneknullade. Om du verkligen VILL satsa på en filmkarriär så ska du gå en utbildning. Varför satsa på USA direkt? Börja skriv ned dina film-idéer direkt och skriv ihop kortfilmsmanus (Ha inte för stora tankar om dig själv!). Jag tror på dig annars! Lycka till!
  3. V.O behöver inte vara att han tänker det. V.O kan vara en flashback, vad som helst. Mycket bra idé som man kan utveckla. Skulle vilja att du lägger ned lite mer energi på själva manus-texten.
  4. Jag har skrivit ett manus och här är min synopsis. Förlåt om ni inte förstår det mesta, men det gör man inte i manuset heller. (Det är meningen, men det finns en tanke bakom allt) Jonas är en förvirrad man som lever i sina egna tankar genom en dröm. Han hamnar i koma under en vanlig arbetsdag. Under tiden som han ligger i koma så börjar han drömma. Han har en konstant dröm som utspelar sig i en liten stad där alla är främlingar. Han har inga vänner och ingen familj. Jonas vet inte vart han kommer ifrån och han kommer inte ihåg någonting från sitt riktiga liv. Därför lever han i drömmen som att det var det ända han fick göra. I drömmen så blir han besatt och kär i en kvinnlig röst. Jonas förstår inte att det är en dröm som han lever i och han förstår inte varför han inte får träffa kvinnan. Under filmen får vi följa honom på hans jakt efter kvinnan. Efter flera händelser så börjar han inse att han befinner sig i en dröm och börjar ifrågasätta sig hur han kommer ur den. Om han kommer ur den. Det är han själv som stoppar honom med sina tankar. Jonas vet inte vart han är eller vad han gör där. Men där ifrån vill han. Han har ingenting att förlora.
  5. Håller med! Bra manus, mycket B också. Men varför skriva på voodoofilm om detta? Kan delvis vara det dummaste man kan göra om man håller på att sälja ett manus (Kan bli stulet). Om jag var du (Ryan_screenwriternågonting) så skulle jag fortsätta klura på filmidéer och försöka att inte se ned på andra som försöker! :) Lycka till!
  6. JoelG9

    Sandslottet

    ajajaj... Slöseri på tid enligt mig. Jag skulle säga att du borde gå i någon slags manus-kurs eller läsa fler manus. Jag tappade bort mig ganska fort.
  7. Fruktansvärt bra! Mycket creeds till er!
  8. JoelG9

    RED-test

    Grymt snyggt! Kan du länka någon bra sida där man kan kolla upp Red-kameror lite mer?
  9. slutade kolla efter 30sek... Varför!?
  10. jag har sett bättre saker, men den var ganska kul.
  11. JoelG9

    MIFFOT (30 min)

    allt var okej, ljudet var sådär. regin vara ganska bra. men jag känner ändå att jag slösade bort 30 min på ingenting. väntade på en twist. men nej.. men credds till skådespelet. :)
  12. JoelG9

    Enkel dolly

    den är riktigt snygg! funderar seriöst på att bygga mig en egen nu! jag hadde en förut, men den gjorde jag på en timme.. då hade jag två st skatebords som jag hade som grund.. la bara på en platta på det sen! den funkade i typ 1vecka... jaja.. :)
  13. visst.. förstår att du har tagit mycket inspiration från 9/11. men jag tycker att du ska satsa på någonting lite mindre projekt som ditt först manus. det kan även blli svårt att göra filmen sedan. för med en sådan story behöver man proffs utrustning och det kräver ju att manuset är perfekt. lycka till! :)
×
×
  • Skapa nytt...