Jump to content

oski

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Days Won

  1

oski last won the day on June 19 2010

oski had the most liked content!

oski's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

16

Reputation

 1. Hehe, hm okej. Ja den borde det ju absolut gå att göra något med! Ska tänka lite på den. Humor verkar inte riktigt vara dragplåster på den här sajten annars =).
 2. Hejsan! I brist på annat har jag gjort en liten bunt kortfilmer som behandlar några utvalda ordspråk. Det behövs inte mycket mer mer förklaring än så. Se och njut! Del 1: Del 2: Del 3: Del 4: Del 5: PS. om ni känner för att tipsa mig om idéer på fler avsnitt så vore jag tacksam om ni kunde låta bli det. Om jag får ett tips så kan jag ju inte göra den, och jag har fler planerade så det vore ju olyckligt om ni tipsade om en jag tänker göra...
 3. oski

  Jaktlag 12

  Det står att den är privat, och man måste logga in för att kunna se den.
 4. Japp jag är helt med på vad som är firewire och USB. Och nej, det där felet jag visade fick jag bara när jag använde firewire, får inget fel alls med USB. Det var därför jag tyckte det var konstigt att den sade USB i fellmedellandet. Det dumma var att jag försökte få det och funka i flera dagar, utan att ens tänka på att testa USB utgången, för jag trodde inte heller den skulle funka, utan att den bara var till stillbilderna. Jag har uppenbarligen motbevisat adobe här när det gäller USB, det är bara usbgången jag lyckas captura från. Hade jag haft en till kamera skulle jag filmat mig så ni tror mig =).
 5. japp Premiere pro cs4. Men det är ju trial version så den kanske har lite extra features =). Föressten, vad saknas i trial versionen egentligen, är det ens nåt?
 6. ja det är USB som sagt, firewire fungerade inte alls för mig.
 7. hm, nej det är en USB ingång. rättså säker här!
 8. japp det gör jag. Är det något galet med det? =)
 9. Det har löst sig nu. Jag hittade en USB utgång i kameran som jag använda istället. Då fungerade det perfekt. Men är det någon kvalitetsskillnad mellan att använda usb istället för firewire?
 10. Hej! Jag är ny här på forumet och jag har tänkt att försöka mig på att göra lite film, men som vanligt så går det inte alltid lätt när datorer är med i bilden. Jag har en Panasonic NV-GS180 kamera som jag försöker fånga in materialet i premiere pro CS4 trial version, men kameran hittas inte av windows! Har läst runt lite på google, men inte hittat så mycket om just det. Jag kopplar in den från dv ut på kameran, till min firewire ingång på framsidan av datorn. När jag sätter in den så bloppar det upp nere i hörnet: "USB device not recognized". Men det är ju ingen USB device, utan firewire, så redan här blir man ju förvirrad. Men firewireporten i datorn verkar ju fungera eftersom den hittar iaf nånting (har aldrig använt den tidigare på min hembyggda dator). Och sedan i premiere så hittas ingen capturing device. Och det verkar inte finnas några drivrutinger att ladda ner för kameran. Någon som har någon idé här? jag har slut på dom. Jag använder ett helt nyinstallerat windows XP sp3. moderkort är Asus m2n4 Tack på förhand.
×
×
 • Create New...