Jump to content

Insaniac

Members
 • Posts

  431
 • Joined

 • Days Won

  1

Insaniac last won the day on January 20 2009

Insaniac had the most liked content!

Personlig information

 • Job/title
  Regissör, producent

Insaniac's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. Du tror inte det gjorde det då?
 2. Du raderade uppenbarligen inläggen innan du läste vad som skrevs...
 3. Den gick på 90 mille dollar per film. För att vara storfilm kan den väll räknas som lågbudget hehe. Men det är ju en rätt dyr film. Fast räknar man med standarden idag så räknas den in i gråzonen mellan storfilm och rätt så stor film:-P
 4. Mega99, inte många har respekt för dig så din kommentar går obemärkt förbi. Om inte annat kan du skicka din adress till mig i din PM så kan vi diskutera lite film hemma hos dig:-)
 5. Ja jag känner till 180-graders regeln. Vi försökte testa nya marker och se vad som funkade. Du vet, man försökte se vilka regler man kunde bryta för att få det att kännas mycket realistiskt, utan att det blir störande för publiken. Personligen är jag intresserad av att försöka hitta ett sätt att bryta 180-reglen på så sätt att det blir bra. Jag gillar inte det där med att vara låst utan ha frihet runt ytan man filmar. Men man ska ju aldrig pissa ner en toalett som redan är ner-pissad liksom så funkar det inte så är det något man får acceptera :-P
 6. En showreel är när man visar en compilation av ett par grejer man gjort. Compilation betyder typ sammanställning. Så i en showreel visar du typ en massa korta klipp på några saker du gjort.
 7. Tjena brush. Det var en improvisations-film allting är påhittat. Det enda man riktigt kan säga är gjort sedan tidigare är det sista stycke musik du hör i eftertexterna. Grejen var att jag behövde en film klar på 3 dagar för en portfolio-grej. Så jag var på ICA med min vän och handla cigg med kamera i bagage-luckan. Homies ringde och sedan satte de sig i bilen sedan var idén igång. Sen är det ju mening att kamerna ska vara som den är på grund utav att det ska vara den där dokumentär-känslan. Sen blev ju inte ljus, färger och allting helt korrekt och det hade väl behövts 5 tagningar extra per stycke vi filmade. Sedan ljudet skulle såklarts fixats. Och ett manus att följa. Men det fanns inte tid till det :-P. Men man kan praktiskt taget säga att detta är en test-film (och fler kortfilmer i samma tema ska göras) för att hitta rätt stämning för en framtida crime-film vid namn "Undervärlden" som skildrar lite om människor jag träffat, människor jag intervjuat och det jag själv sett. Men det är ju ett projekt som inte får misslyckas därför ser man till att man bearbetar varje steg så mycket som möjligt:-P. Tack för kommentarerna.
 8. Jag kollade hur många som sett och såg att du just då inte gjorde det. Och vad menar du med tyvärr?;-)
 9. Du kanske ska klicka på linken och se filmen innan du skriver?
 10. Tjena alla voodooz och Johan Ask! Tänkte lägga upp en film som är den enda av alla filmer jag gjort som jag lyckats få ut på DVD. Det är en kortfilm på bara en scen. Det är en autentisk langningsscen som följs av tankar från huvudkaraktären. Värt att nämnas är att bara jag och kameramannen har erfarenhet inom filmning. Jag som regissör och han som foto då. De andra har aldrig skådespelat förr och min regi till dem var denna enkla mening "Gör vad som känns naturligt för dig." Allting är improviserat och där fanns inget manus skrivet. Bara en idé. Jag ger MovieMoe credit i slutet pågrund utav hans och min idé till en gangsterfilm som aldrig blev av. Ljudet är inte heller perfekt för att killen som fixade utrustningen till oss glömde ljudet så vi fick använda kamerans mick. Se och njut.
 11. Och ändå var du en av de många som försökte slakta honom?
 12. Detta är ju töntigt hur några killar kan sitta och hacka på en kille som erkände att han ljög. Det borde inte vara mer med det. Och moderatorerna och admin är ju verkligen sluts som sitter och njuter av att läsa vad som skrivs här istället för att varna samtliga som utför denna internetmobbning mot Ryan_screenwriter.
 13. Intressant projekt. Kan bli väldigt bra om man vinklat det rätt. Det vill säga göra "The New Guy"-filmen fast i dokumentär-version och verkligen se om man kan få en ohälsosam nörd som gärna sitter och spelar spel att förändra sig till en 5-stjärnig playboy som lätt får tjejer.
 14. Det är inget universitet. Det är en producent-utbildning plain and simple och den är jävligt kass. Den har blivit magpumpad av alla som gått utbildningen.
×
×
 • Create New...