Jump to content

jolt_jokern

Members
 • Posts

  423
 • Joined

 • Days Won

  1

jolt_jokern last won the day on April 3 2013

jolt_jokern had the most liked content!

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  The Nightmare Before Christmas
 • Gear
  Hårdvara: Macbook Pro Retina

  Mjukvara: Maya, Zbrush, Mari, VRay, Realflow, Cinema 4D, After Effects, Photoshop, Premiere, Illustrator, Nuke, Resolve, 3DEqualizer.

jolt_jokern's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Haller med ghijohansson, det gar inte begara sa mycket om man inte kan betala. Har ar nagra forslag pa vad du kan gora. Gor det valdigt simpelt. Vit text pa svart bakgrund. Vet inte vad du ska anvanda introt till, men det ar inget fel pa att bara fade:a in och ut ditt produktionsbolags namn eller logga. Lar dig lite after effects och gor det sjalv. VideoCopilot ar ett bra stalle att borja pa och det finns gott om tutorials for motion graphics. Anvand nagon som redan erbjuder tjansten for valdigt billigt pa exempelvis Fiverr. Kop ett After Effects template och modifiera med ditt produktionsbolags logga. Lycka till!
 2. Hade gärna ställt upp igen om jag varit i Sverige! Lycka till!
 3. När får man se slutresultatet? Vem ligger bakom de visuella effekterna?
 4. H.264 är ju ett ganska bra alternativ. Det går att komprimera ganska hårt och funkar väldigt bra för webben också. Basic video settings får du matcha ditt projekt. Profile: High Level: >4 (4 är lägsta som skriver ut i full HD. Högre levels tillåter högre bitrate) I många fall ger variable bitrate mindre filer då den inte pressar in lika mycket data om det inte behövs. Bitrate: VBR Target och maximum bitrate. Här bestämmer du bitrate. Ju högre du väljer desto större fil.
 5. Vad är det för sorts animation du är ute efter?
 6. Skönt att kunna testa utan så hårda krav. Lycka till!
 7. Är det du som gör compositing eller är det företaget som ska göra det? Ev kan du ju göra en liten pre-grade om materialet är väldigt platt, och sedan skicka en okomprimerad bildsekvens som de kan compa in 3D:n i. Annars räcker det nog att skicka över bildsekvenser på råmaterialet så kan de göra de justeringar de behöver för att matcha 3D:n.
 8. Grym! Hade varit coolt att spela in mountain bike eller nåt!
 9. Jag har en zoom H4n och ska förbi Göteborg på söndag eller måndag om en vecka. Duger det? Håller själv på med 3D så är lite nyfiken på att se hur det ser ut!
 10. Det här var riktigt bra! Jag cyklade själv från Norra Thailand till Saigon/Ho Chi Minh City i vår. Inte i närheten av deras sträcka men jag kände verkligen igen mig med personerna i dokumentären. Nu blev jag helt sentimental och vill ut och resa igen... Åkte du ner för att filma dem under en viss sträcka eller? Gällande själva filmen så tyckte jag den var väldigt fint gjord. Reagerade på att märket på Oskars tröja var spegelvänt under intervjun dock.
 11. Jag kan lite riggning, inget avancerat med muskler och så. Men jag kanske kan hjälpa till med det jag kan åtminstone. Hur ser monstret ut? Det går att kontakta mig via mail johannes@caffeine-creations.com eller PM här på forumet.
×
×
 • Create New...