Jump to content

collo

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Nytänkande :P
 • Interests
  FILM!
 1. [citat=Daniel Hållquist]Min mamma är kusin med Tomas Di Leva så ifall ni hjälper mig kan jag kanske fixa hans autograf!!!![/citat] å fy fasiken.
 2. collo

  1942

  [citat=Lukas]Collo, vilken utbildning går du och vilken skola går du på???[/citat] Media med inriktning på Rörlig Bild, på Mobila Gymnasiet i Göteborg, ( http://www.mobila.se ).
 3. collo

  1942

  [citat=Tobbger]Då har man lite konkurenter! ;) Jag vill inte verka petig och jag är säker på att ni vet om det, men uniformer och lite annan utrustning är inte historiskt korrekta. Som sagt, inte så petigt.[/citat] Vi är medvetna av detta, men för de pengarna som vi hade att röra oss med var detta det enda alternativet.
 4. collo

  1942

  Cirka 80% av inspelningarna klara. Preliminär release april/maj. http://1942.mcw-studios.se
 5. vad är det som är så speciellt som du vill veta med det? och det är inte "han" som gjort det. det e mtv.
 6. collo

  Praktik

  videoidé reklamfilm ab - reklamfilm. pisstråkit. eurolab - textning till biofilmer. kul. canal+ - bildproducent. grymt kul. sf bio - lite kort tyvärr. intressant. filmteknik - lite kort oxå. jäkligt intressant.
 7. collo

  Rastlös

  aa opus. vet hur det känns!.. vi ska börja med vårt projektarbete till hösten oxå (har redan börjat egentligen, men shhhh! det får ingen veta).. tog lång tid innan vi kom på ideén men tillslut kom vi fram till en krigsfilm å sen har det bara klickat igång i hjärnan och vi har kommit på hur mkt bra som helst. man kan ju kolla på andra filmer för att få inspiration, men vet inte egentligen om det är så bra. det är ju roligt med nytänkande tycker jag, så det enda råd jag har är att inte sitta och tänka på att du borde komma på nått, utan bara hitta på saker och då plötsligt kommer du komma på
 8. collo

  Krigsfilm

  metsaen -> vi har blandat lite och vissa saker är inte armens heller. så för den som kan sin arme-historia så kommer man hitta fel i vår film antagligen, men vi har tatt det vi hittat. men vi har ett stort problem med att hitta tyska armens kläder från 40 talet.. ingen som har nån aning här var i hela fridens namn man kan hitta sådana?
 9. är inte så insatt i stativ, så nån annan kanske vet.. men nått borde ju vara bättre för +4k...
 10. hm. har för mig att jag redan skrivit detta inlägget igår, men vettefasiken vart det tog vägen... vi har gjort nåra bilder som reklam till vår krigsfilm 1942 där vi hade me lite smuts och sådant.. kanske är den effekten du är ute efter: http://files.mcw-studios.se/promo8.jpg isåfall är det bara ta fram penseln och måla i photoshop.
 11. 3. Ha till vana att alltid spara projektet i en mapp och filerna i undermappar, så kan du helt enkelt zippa ner det hela och skicka över till en annan dator och slippa leta upp alla filer igen på den nya. 5. Antingen kan du göra en helvit bild i photoshop eller vad som helst och lägga på videospåret ovanför klippet å på opacity gör du en kurva som snabbt går upp å sen ner igen med hjälp av tre punkter.. Detta blir fräckt och rätt mjukt. Eller så kan du helt enkelt exportera klippet till filmstrip och måla över en eller flera frames med vitt, detta blir dock skarpare och inte så mjukt som a
 12. vi använder manfrotto 525.. fungerar superb!.. http://www.scandinavianphoto.se/?44733
 13. collo

  Det Okända :D

  jag gillade den inte ett dugg..
×
×
 • Create New...