Jump to content

maxime

Members
 • Posts

  28
 • Joined

Everything posted by maxime

 1. 1. Hannibal Rising 2. Röd Drake 3. När Lammen Tystnar 4. Hannibal
 2. maxime

  BÄsta!

  Regissörer: Sergio Leone, Sam Peckinpah, David Cronenberg, Francis Ford Coppola Bästa film: Once Upon a Time In the West Bästa Skådespelare: Gerard Depardieu, Mickey Rourke, Walken, DeNiro Kompositör: Ennio Morricone Skådespelerska: Uma Thurman Bästa gråtscen: ********Spoiler****** "När Kurt Russell frågar Baldwin vem som är hans bror, och räcker efter hans hand samtidigt som han tynar iväg i ambulansen" ***********************Spoiler slut******************** Favoritreplik: "Wild Bunch" William Holden: "Lets Go" Warren Oates: "Why Not?!"
 3. maxime

  Tintin

  Jag tror Jude Law skulle passa i rollen som Tintin.
 4. Har bara sett från 1-6 och Inferno är den bästa hittils!!!
 5. Är det bara jag som tycker att Hellraiser: Inferono (5:an) har lite surrealistiska vibbar som Silent Hill också har?
 6. Enligt mig, ta betalt men inte för mycket och informera han om att du mer än gärna ställer upp och gör mer reklamer åt han eller åt andra bolag som han känner till som skulle behöva reklam, så kanske du får ett finger in i spelet, lycka till...
 7. The "Long Take" shot in the Hotel were Tony Jaa fought his way up the staircase was the only scene shot by Quentin Tarintino. http://www.imdb.com/title/tt0427954/trivia Jag uppfattade det iaf som om han filmade det. Hursomhelst så var det kanske inte den absolut bästa actionklippet jag har sett
 8. läste på imdb att Tarantino har regisserat/filmat den scenen!
 9. Om jag enbart får välja en film så blir det; Once Upon a Time in the West (Leone), för det är (som John Milius säger) en film som kommer att leva förevigt. Gud vad jag älskar den filmen :).
 10. Alla har vi våra skilda meningar :)
 11. ja men när jag gjort det så står det att det tar ett par minuter att det är ladda upp den och min har ännu inte laddat klart och det har gått 40 minuter och det är tredje gången jag provar
 12. Nejdå, Josh han har någonting i Sin City som jag aldrig sett av han förrut, han är snygg, elegant men samtidigt kallblodig, vet inte hur jag ska säga tycket bara att han är perfekt.
 13. Sergio Leone Sam Peckinpah Stanley Kubrick George A Romero Francis Ford Coppola Tarantino
 14. Kill Bill (Vol. 1) - Den svartvita öppningen med Bills tal om sadism osv, älskar den. Sin City - Josh Hartnett, behöver jag säga mer, kanske hans bästa roll någonsin. Once Upon a Time In the West - Ingen musik, bara naturliga ljud, Sergio Leone var mästaren själv. Apocalypse Now - The Doors, helikoptrar, slow-motion, det säger ju allt.
 15. alltså jag ska lägga upp min film ikväll har jag tänkt mig, men hur lägger jag upp den på youtube?
 16. maxime

  Tunga pa isen

  populaermusikk fra virtulla, det är nog den
 17. Ja för fan, jag fattar inte varför han måste ha voice-over med någon annans röst. Det var samma sak i Belly of the Beast, men inte lika mycket.
 18. Bluto i Deltagänget, han toppar alla listor över roliga rollfigurer på min lista.
 19. Tarantino är sannerligen en underbar regissör i mitt tycke, Mästerlig regissör, javisst. Men som man säger, amatörerna lånar från andra filmer, proffsen kopierar / snor, (tolka det som ni vill). Reservoir Dogs är ju nästan rätt av ett plakat på filmen "City On Fire" med Chow Yun Fat i huvudrollen. Filmen var ju som sagt Tarantinos källa till filmen då det var en av hans personliga favoriter, så jag förstår inte varför folk ska klaga på Kill Bill - filmerna då folk helt plötsligt sa att Reservoir Dogs var ett mästerverk. Kill Bill 1&2 är ju två "homage"- filmer som Tarantino knådat ihop med bitar från sina favoritfilmer, filmer som inspirerade han som ung, såsom "City On Fire". Personligen tycker jag att man ska Kill Bill - filmerna med en klackspark, vi har sett det förrut, med Tarantino kan sin sak. Är han en bra regissör?: Sjävlklart. Kopierar han från andra?: Absolut. Men är det bra?: Självklart, det är ju underhållning så in åt helvete, för Tarantino kan ju sin sak, han är ju inte nyskapande, men han lägger ner sin kärlek på det han gör, och jag ser mest av allt fram emot "Grindhouse" nu, fast jag vet att jag har sett saker förrut, så vet jag att han gör det nyskapande ändå. Go Tarantino.
 20. maxime

  Jalla jalla

  De bästa svenska filmerna i min smakfullhet är Smala Sussie, Jägarna, Så som i Himmelen och Populärmusik från Vitulla eller hur det nu stavas
 21. Simpatico, nja, långtråkig skådisarna går på auto.
×
×
 • Create New...