Jump to content

jimijames

Members
 • Posts

  62
 • Joined

jimijames's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Grym video, men tråkigt band att kolla på, tyvärr.
 2. varför postar du när du redan bestämt allt och inte tänker vika en tum..? vill du att vi ska tycka att ditt manus är skit bra och att vi dyrkar din film..?
 3. svårt att visualisera på idé stadiet..men det kan bli bra...
 4. snygg.. men lite för mycket dollyrunk.. ni hade ne bild som var lite skakig och "dålig".. lite mer sånt blandat med dollyåkningar och mer drama, så skulle den sitta klockrent för mig..
 5. Jag gillade stupet, han ska ta med henne på en romantisk piknic eller han får henne att tror att han har köpt ett hus och han för henne genom skogen med ögon bindel, ställer henne framför stupetväder henne motsig tar av bindeln kysser henne båda ser jätte glada ut. sen så puttar han.
 6. ja. i meny raden finns en meny som heter Manus, där väljer du Mores and Continued då får du upp en ruta där du kan välja vad det ska stå när det blir ny sida..
 7. som vanligt.. skitsnygg men skittråkig....
 8. ja hur de rör sig och att de inte lämnar en låst dörr efter att de känt på den, jag vet inte hur det är på riktigt.,.. men de vet 'ndå bara de so jobbar med det... jag fick ett dåligt intryck då... sen kanske man kan höja stämningen med att korsklippa till den som hålls tillfånga plus att nu , efter som inte de hade samma kläder och typ mjukis braller, trode jag att de var terrorister och han polis..
 9. jag gilla efekten på automaten.. lite serietidning så där... de borde varit större flammor bara och stått tyo pang i dem eller nått...
 10. JAg håller med föregående talare. gör den en halv minut längre genom att ha längre bild på droppen, det är ju den som är den sista droppen.=) sen blanda upp speedade klipp när hon är hlet galen och långsammare när hon hugger honnom. skulle jag tycka vara snygt... spring scenen är tråkig.. mer vinklar och lite olika utsnitt skulle funka för att göra den mer tempofyld..
 11. förlåt men den var sjukt tråkig...
 12. vet inte om det sagts förut orkar inte läsa genom alla poster.. men loggan är sjukt lik heroes...tyvär...
 13. det kanske har sagts, orkade inte läsa alla inlägg. Snygga bilder som fan men endel klipp skulle kunna tajtas till och vissa skulle kunna göras lite "lösar".. annars var det en film som jag nästan skulle kunna köpa=)
×
×
 • Create New...