Jump to content

jazze

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Umeå
 • Job/title
  Studerar
 • Name
  Pulle Fnasvrotch

Filmskapande

 • Influences
  Spike Jonze, Varan TV
 1. jazze

  Skärpeljup

  Håller på med ett skolarbete och har fått låna en Panasonic DVX 100 och jag undrar nu om det går att ändra skärpeljupet på den, är inte särskillt bekant med kameran men jag har tittat runt men hittar ingenting.
 2. Jaha, men då förstår jag att du tycker den verkar tråkig, det är nämligen så att den inte alls är som alla andra ensam-stökig-snut-filmer utan den skiljer sig ganska mycket.
 3. Detta är ett manus vi håller på med som inte är klart än. Filmen handlar om Jerry Boman, en smått överviktig polis som lever ett ensamt liv där jobbet är hans enda syssla. Han är slö, osund och skräpig, men en väldigt hängiven polis. Han misslyckas med sitt polisjobb men finner en superkraft inom honom som kanske kan hjälpa honom nå oanade höjder inom polisyrket... Det ska vara lite grindhouse över den. Det är såklart en massa som ska fixas innan det blir klart, som dialogerna ska finslipas etc. OBS! Mellan scen 23 och 24 så ska det vara ett stycke där Jerry lyckas få tag på brotts
 4. du ser väl om det är överexponerat, då sätter du på filtret.
 5. Henks: Om du kommer på vart du känner igen idén från så säg till, vore intressant och det vore inte så kul att ha en färdig film som är en ofrivillig kopia på något annat.
 6. Har inte snott den iallafall, den kanske är lite lik memento men utöver det så är den inte påfallande lik någon annan jag kan komma på.
 7. Det går ju att stänga av den funktionen. Tools -> Inline Spell Checking
 8. Det kommer bli en och annan tur till brevlådan men främst i hans lägenhet på demensboendet. Han har ju fortfarande sina åsikter i styr bara det att han har riktigt dåligt närtidsminne. Vi har en del smågrejer som liknar brevet som blir liggandes. Han öppnar t.ex. ett brev han inte ens har skickat än etc.
 9. Vi kan nog få det att se bra ut iallafall.
 10. Mötley Crüe. Favoritfotbollslandslagsmålvakt?
 11. Klart att man ska hålla ner budgeten när det gäller såna här obetydliga grejer.
 12. Hajen. Bästa filmen med en hund som huvudroll?
 13. Du dödade just din egen tråd.
×
×
 • Create New...