Jump to content

thesnowboarders

Members
 • Posts

  346
 • Joined

Personlig information

 • City
  Göteborg
 • Name
  Oscar

Filmskapande

 • Interests
  Film såklart? Och tjejor också ;)

thesnowboarders's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Vi förstår varken förklaringen eller svenskan..
 2. Den filmen tog 7min och 11 sek av min tid som var dem nog mest tråkiga 7 minutrarna jag upplevt. Vad är budskapet i filmen?
 3. Det enda som jag tyckte var snyggt var slutet med vinkel osv. Ljudeffekterna är inte passande för den filmen eller reklam överhuvudtaget. Koreografin (stavning?) hade ni kunnat filma om några ggr och ta det mindre lugnt. Om nu killen var stressad vill jag se han flyga över staket och sätta benen på ryggen. Sen skulle det vara lite mer passande om han kom före bussen till platsen dit han skulle istället för att springa genvägar till en station. Med andra ord, snygg koreografi som ni skulle kunnat göra lite bättre tex mer action, ta bort ljudeffekterna och låten och sätt in något passande. För inspiration av låt kan ni ju kolla blåkläders eller Lättas reklam som är ungefärliga. Bra annars! Cheers! Oscar
 4. Men vrf skulle dem har digitala effekter i den sv finalen men ljuseffekter på plats i eurovision finalen?
 5. Det är helt klart ljuset. Såg henne uppträda nu i finalen och då var det blåa lampor bakom henne som lyste blått när hon var svartvit. Och hon var inte riktigt svart vit utan lite gul ljus brun, ungefär som sepia kan man säga.
 6. Smoking hot production? Nice förkortning också, SH production. Sen kan texten vara rök som är röd/orange med glow om du fattar :P
 7. Jag känner Mega99 i verkligheten för vi går i samma skola och han är värre när han är social i skolan. Fast det händer inte så ofta eftersom han är väldigt osocial.
 8. Grymt snyggt gjort :O! Speciellt för andra gången :) Det enda som var lite overkligt var kanske farten eller hur den gled fram?
 9. Blev grymt sugen på att bygga en Dolly som liknar Dan´s Dolly :D Verkar ju inte helt svårt att bygga om man har materialet och verktygen :)
 10. Blev i fredags intervjuad av GP och idag kom artikeln! Artikeln handlade om det positiva med spel och vad man lär sig med det. länk --> http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=414593 Bild -->http://ThaBlondie.bilddagboken.se/p/show.html?id=194191217&directlink=1 lösenordet är: jamaica Bilden är den som fanns med i tidningen men inte på nätet. Det som är inringat är min HV20 som filmade hela intervjun vilket jag funderar på att lägga upp. Bra idé? Observera att dom ljög en hel del i artikeln, det var inte spelet som räddade mig eller något sådant. /Oscar
 11. Någon mer som ska på mini dreamhacket i Nordstan i helgen :D?
 12. Jag märkte det andra gången jag såg den ^^
 13. Jävlar asså! Denna kommer ligga höst upp på bio toppen när den kommer ut på vita duken ;)
×
×
 • Create New...