Gå till innehåll

Simsan

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev medlem

Allt postat av Simsan

  1. Simsan

    Hjälp mig med en idé

    Här kommer mitt förslag! Filmen handlar om en kille som rökt 3 paket cigaretter om dan sen han var 13 år. En dag får han beskedet att han bara har 6 månader kvar att leva. Hans enda hopp är en en lung och levertransplantation. Enda problemet är att kötiden för detta är minst 3 år. Han lär känna en kille på internet som stått i kön riktigt länge. Dom blir bästa vänner. En dag dör hans nyfunna vän o då bestämmer han sig.. han ska ta över sin väns identitet, så att han kan genomföra operationen som förhoppningsvis ska komma att rädda hans liv. Vad han inte vet, är att hans vän ljugit. Han stod i kö för en helt annan operation. Dagen för operationen kommer.. han lägger sig på operationsbordet o somnar in. När han vaknar upp efter operationen känner han att nånting känns riktigt fel. Han letar upp en spegel o ett högt o ljudligt skrik hörs...
  2. Isbestick kanske vore nåt?
  3. Melodi: Ingen Tystnad....Tagning....
  4. Den verkar inte finnas på Pricerunner... det var skumt
  5. Simsan

    canon xm2 filmklipp nån?

    Ååh va snäll du är som gör dig så mycket besvär för min skull :) Det är svårt att döma kameran efter dom första klippen eftersom dom är alldeles sönderkomprimerade, så tusen tack för att du laddat upp en okomprimerad film nu också :)
  6. Simsan

    Nytt forum

    Nystartat forum antar jag, bara 5 inlägg. Lycka till med forumet.
  7. Simsan

    canon xm2 filmklipp nån?

    Tack, laddar ner för fullt. Du har ingen okomprimerad filmsnutt på typ 5 sekunder du kan lägga upp också?
  8. Eftersom så många forumister har denna kamera, så undrar jag om nån av er skulle kunna tänka sig att dela med sig av några filmklipp? Om jag har maximal tur kanske nån t.o.m har en hel film att länka till : b.. (dregelsmiley)
  9. Simsan

    The Descent

    Älskar skräckisar, tack för tipset! :)
  10. Intressant... ska ladda ner o kika lite :)
  11. Simsan

    Konsten att falla vackert...

    [citat=T-kock]Konsten att falla vackert är ingen konst för mig. http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=32CTEJ6274Q7J03LQJS5J4AGR8 Meningen med den här tråden? Att skämta bort allt när jag gjort bort mig inför Kurdistans största stjärna ;)[/citat] Oops!
  12. Jag letar efter en sida där videokameror presenteras med en liten filmsnutt från varje kamera, så man kan se vad dom går för. Finns det nån sån sida?
×
×
  • Skapa nytt...