Jump to content

Simsan

Members
 • Posts

  13
 • Joined

Personlig information

Simsan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Här kommer mitt förslag! Filmen handlar om en kille som rökt 3 paket cigaretter om dan sen han var 13 år. En dag får han beskedet att han bara har 6 månader kvar att leva. Hans enda hopp är en en lung och levertransplantation. Enda problemet är att kötiden för detta är minst 3 år. Han lär känna en kille på internet som stått i kön riktigt länge. Dom blir bästa vänner. En dag dör hans nyfunna vän o då bestämmer han sig.. han ska ta över sin väns identitet, så att han kan genomföra operationen som förhoppningsvis ska komma att rädda hans liv. Vad han inte vet, är att hans vän ljugit. Han stod i kö för en helt annan operation. Dagen för operationen kommer.. han lägger sig på operationsbordet o somnar in. När han vaknar upp efter operationen känner han att nånting känns riktigt fel. Han letar upp en spegel o ett högt o ljudligt skrik hörs...
 2. Melodi: Ingen Tystnad....Tagning....
 3. Den verkar inte finnas på Pricerunner... det var skumt
 4. Ååh va snäll du är som gör dig så mycket besvär för min skull :) Det är svårt att döma kameran efter dom första klippen eftersom dom är alldeles sönderkomprimerade, så tusen tack för att du laddat upp en okomprimerad film nu också :)
 5. Nystartat forum antar jag, bara 5 inlägg. Lycka till med forumet.
 6. Tack, laddar ner för fullt. Du har ingen okomprimerad filmsnutt på typ 5 sekunder du kan lägga upp också?
 7. Eftersom så många forumister har denna kamera, så undrar jag om nån av er skulle kunna tänka sig att dela med sig av några filmklipp? Om jag har maximal tur kanske nån t.o.m har en hel film att länka till : b.. (dregelsmiley)
 8. Älskar skräckisar, tack för tipset! :)
 9. Intressant... ska ladda ner o kika lite :)
 10. [citat=T-kock]Konsten att falla vackert är ingen konst för mig. http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=32CTEJ6274Q7J03LQJS5J4AGR8 Meningen med den här tråden? Att skämta bort allt när jag gjort bort mig inför Kurdistans största stjärna ;)[/citat] Oops!
 11. Jag letar efter en sida där videokameror presenteras med en liten filmsnutt från varje kamera, så man kan se vad dom går för. Finns det nån sån sida?
×
×
 • Create New...