Jump to content

Disco Volante

Members
 • Posts

  226
 • Joined

Everything posted by Disco Volante

 1. Lois Maxwell dog igår, 80 år gammal. Hon är mest känd som original-Moneypenny i Bondfilmerna (Dr. No till och med A View To A Kill) Ännu en väldigt omtyckt person från Bondvärlden är nu borta :( http://www.cinemovies.fr/images/data/films/Pfilm376074220180.jpg http://www.wackyneighbor.com/007/moneypenny-maxwell.jpg Vila i frid
 2. Köpte OUATIA också, tillsammans med Prestige & Departed
 3. Efter att ha sett The Prestige en gång så köpte jag DVDn, såg den igen nu ikväll. Jäkla bra, en av mina favoritfilmer (som kommit de senaste åren)
 4. Precis, jäkla grym var han. Kul att det inte var nån självsäker dryging utan en helt vanlig, rätt osäker man. Credits till honom! :) http://www.youtube.com/volante007 la upp 3 grejjer jag spelade igår :) Inget speciellt men om nån gillar GNR kanske. Knockin on heaven's door Don't Cry Patience kör delar av dom på akustisk gitarr.
 5. Disco Volante Hm, ja, det är väl latin egentligen så hur det uttalas på riktigt vetesjutton. Enligt mig uttalar man det som det låter... Disco vet ni säkert hur man uttalar...? Volante som det låter, inge engelskt Volant/Volanti, 'e' ska också uttalas som vanligt. Sådeså ;)
 6. Jag beklagar :( usch vad hemskt Jag gillar att ni tatuerade, det lät bra
 7. jag beklagar också verkligen bonecrusher :(
 8. jag blir 'bara' 73 enligt den där
 9. Har också hört att drunkning ska vara 'lindrigt', och att man blir varm o go innan man fryser ihjäl. Vad tror jag? Om inte starchild-grejjen stämmer (;)) så antar jag att det blir som någon annan här sa, det blir ingenting. Ja alltså som när du somnar t.ex., dagen efter vet du inte när du somnade på kvällen, och ja så blir det nu också, bara att du inte vaknar upp. Inga drömmar, ingenting.
 10. http://www.nso.lt/stories/img/starchild.jpg
 11. Jag gjorde samma misstag, trodde e22 var sista, men tyckte det slutade för dåligt. Så, jag hittade 23 :p Så jäkla bra säsongsavslutning, säsong 3 är i stil med säsong 1. Senaste avsnitten hör till mina favoriter. Läs detta om ni sett sista
 12. Om nån vill se min lilla sjuka Bondspoof jag gjorde nyligen. En påhittad scen mellan Bond och M på hans kontor.
 13. För er som bor i/nära Stockholm kan jag tipsa om en liten konsert-grej som hålls på onsdag. Appetite For Destruction, GNR:s stora genombrott och ett av världens mest kända album, fyller 20 år i år. Dom firar det med att spela hela plattan live på nån klubb i Sthlm, det blir nog ett schysst partaj! 18-årsgräns http://www.thorellssyndrom.se/
 14. Ja, dom har ju satt ett slut. Lost slutar 2010. Efter säsong 3 kommer ytterligare 46 avsnitt fördelade på tre avbrottsfria säsonger. Säsong 4 börjar februari 2008 (dvs, lång väntan...) Till episode 20:
 15. Håller helt med, förutom Bond-soundtrack-delen :p Och tycker soundtracket var rätt bra/okej, ett visst tema som jag gillar användes ganska mycket, så det var positivt :) (vet inte vad det heter)
 16. Mycket har hänt sedan 2001/2002. Axls röst var dålig då, typ helium, och MTV framträdandet var riktigt kasst. Gillar denna uppsättning bättre också (Bumblefoot, Finck & Fortus på gitarr). Jag tror albumet blir helgrymt! The Blues är redan en av mina favoritlåtar. Och konserten i globen förra sommarn kommer jag minnas :) Hoppas dom återvänder snart!
 17. Äh, Guns rockar fortfarande, jävla grymma. Guns är mitt favoritband och jag gillar som sagt nya uppsättningen också. Konserten var grym, och Axl kan fortfarande. Läckorna från CD är så himla grymma, jag säger: släpp albumet nu och visa upp det nya GNR!
 18. Tack för tipset! :) Den ser bra ut (och jag gillar HP, nuvarande datorn hemma är HP), men verkar som den har utgått på de flesta håll. Jag får hålla ögonen öppna, kanske kommer nån ny intressant modell snart, som hinner sjunka i pris till hösten.
 19. Haha, tyst nu Bengtsson! :p ;) (nemen det är faktiskt inte därför, inte enbart iaf :p)
 20. Ska köpa en laptop snart, eller ja, i höst... Är Sony VAIO något att ha? Antar att det hinner komma nya modeller innan jag ska köpa men jag undrar om någon har koll på dom, överlag? :p Eller om ni kan ge andra tips på bra laptop-modeller. Jag vill ha något ganska rejält men ändå inte alltför dyr (minst 1 gig ram, under 12 000:-) Ge gärna tips, jag har aldrig köpt bärbar tidigare!
 21. Jag är faktiskt lite besviken. 1 och 2 var klart bättre...
 22. Jag älskar Sin City. 300 var inte i närheten. Den var bra & drottningen var snygg, men den är så jäkla överhypad...
×
×
 • Create New...