Gå till innehåll

wääuu

Medlemmar
  • Inlägg

    463
  • Blev medlem

Personlig information

Filmskapande

  • Influenser
    bl.a Tim Burton, Larry Klark (eller hur det stavas), nästan all skatefilm
  • Intressen
    Film, Foto + Mörkrummet, och skateboard

Utmärkelser för wääuu

Snart kändis

Snart kändis (9/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. wääuu

    Bygga ufo

    aah snyggt ufo! åh jag älskar Plan 9 from outer space, så snyggt med trådarna
  2. wääuu

    Tarmar

    hahaha, han menar nog att om man skakar denna skurna blandning blir det som syresatt blod, dvs bubbligt. och alla vet väl att människor inte mår bra a bubblor i blodet. men nu snackar vi zombies mannen ZOMBIES!
  3. jag har också hört snack om att gips blir så djävulens varmt när det bräner, men jag har aldrig upptäckt något mer än en svagt ljummen temperatur, köpte 5kg alabaster på panduro det står på påsen att man ska akta sig för vämet, men vilket värme egetligen?
  4. wääuu

    Bygga ufo

    det är ju inte lika koolt! men ett par papptallrikar ihoplimmade medlite blinkande lampor i sprayad i silver och annat koolt kan väl inte bli fel eller?
  5. äh vafan skit i det nu jag tyckte det var soft
  6. wääuu

    El klot

    om du går på högstadiet eller nåt sånt så kan du ju fråga på fysiken om du inte kan få låna en Van De Graaf generator ("bandgenerator") det är en stor silvrig boll som genererar flera hundra TUSEN volt utan att vara farlig, då det är en nästintill obefintlig strömstyrka, denna kan man få gnistor från och håeret reser sig
  7. men film och digitalt är ju två skilda världar, svåra att jämföra i antal linjer då film inte har några linjer eller pixels.
  8. eller att söka först (okej jag erkänner jag har inte provat) (förlåt att jag skriver som en sur kärring)
  9. wääuu

    Kort fråga om "Delikatessen"

    det finns bara en scen i hela filmen som inte är inspelad i studio, slutscenen och den ser ut som om den vore det...
  10. men det är ju onödigt att göra det i realtid, när objekten är utkeyade kan du ju flytta dom som du vill? fast jag förstår dig ändå, i rörelser å såsnt
  11. wääuu

    Skapa djup i stillbilder?

    ooh fan att man aldrig pallar kolla igenom AE ordentligt vilka möjligheter!
  12. wääuu

    lysa upp

    kötta upp ljusstyrkan på en frame eller nåt?
  13. aha tack för svaren! jag ska nog fixa det snart. shit jag upptäckte att jag inte varit på voodoofilm på sjukt länge! om nu det kan vara till intresse att veta
  14. ahaa tack för tipsen!
  15. jag vet att det finns trådar om detta ämne redan, jag har själv läst i dom men hittar dom inte längre... jag har filmat en spelning åt en kompis band med en sån där ny sony-amatörkamer med riktig widescreen och han ska lägga upp filmen på deras sida, han fångar i premiere i DV kvalitét det är ca. 40 minuter film men det finns ännu en som är ca 55 min. men vilken komprimering är bäst för webben? jag har läst om nåt program som heter nåt i stil med viritual dub som ska vara väldigt bra för att komprimera till webben?
×
×
  • Skapa nytt...