Gå till innehåll

narstrand

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Utmärkelser för narstrand

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. narstrand

    Filma månljus..

    problemet är att undergången har kommit.. och de två är nära nog dom sista två människorna i världen. därför finns det inga gatlyktor..
  2. Finns det något sätta att "förstärka" riktigt månljus.. Har läst i flera trådar på detta forum att man kan filma på dagen och sen trixa i premiere och liknande för att få det att se bra ut, men jag litar inte riktigt på att jag (eller nån av mina bekanta) klarar av det så pass att jag blir tillfredställd.. Men egentligen, vad man behöver är ju blått ljus, eller överförenklar jag det? Det är en utescen, men ett väldigt begränsat område, två personer som sitter i gräset och samtalar.. Tacksam för tips och synpunkter..
  3. Asså, jag måste bara ställa en fråga som de flesta av er säkert kommer bli förbluffade över. vad annvänder man flytande latex till då? trodde att det var det man gjöt med, men det är ju tydligen varmskum. Kan man använda flytande latex till att göra hud med? För det är nämligen sfx-problem nummer 6 (eller vad vi nu är inne på) vi behöver göra mag-hud, som sedan kan skäras upp och innanmäte ska rinna ut. Så jag funderade på en tunn hudfilm och en plastlåda, funkar flytande latex till detta då?
  4. det låter väldigt intressant.. men hur gör man för att handla av dabdental? jag hittade hemsidan men den var knivig... har dom affär nånstans? och var köper man varmskum för 300 spän så att det räcker till två armar? tack på förhand, narre
  5. Ingen bra idé alltså.. om vi inte tar en av statisterna.
  6. Tjena, till vår film behöver vi en hand + arm, från armbågen ner alltså. Problemet är att alginat och varmskum är lite dyrare än vad som är bekvämt. Så jag undrar om man kan använda bågot annat? tex. gjuta i gips? och använda flytande latex? fast jag känner på mig att om det var så enkelt så skulle det finnas en tråd med någon som föreslagit det, men tänkte prova ändå, ifall det finns nån som har testat.
  7. finns det muzzle flashes i programmen förprogrammerade? eller måste man göra egna? tack för svaren btw
  8. Hejsan hejsan, jag håller på med förproduktionen till en zombiefilm och har en fråga som jag tror att ni borde kunna svara på ganska lätt. Det går säkert att läsa sig till detta, men jag föredrar att få svar av folk som har testat själva och som jag kan ha nån sorts dialog med. I alla fall, vi skulle behöva komma på nå smart sätt att göra mynningsflammor till en pistol. För ett par år sen när vi gjorde en film till skolan så använde vi nåt Mac-program (kommer ej ihåg vilket) och saxade ut de bildrutorna det gällde och sen fick vi lägga in mynningsflammorna i photoshop och sen stoppa tillbaka dem i filmen. Finns det ett enklare sätt att göra detta? och om inte, vilket program kan man använda på en pc för att göra samma sak? Tacksam för svar, Narre
×
×
  • Skapa nytt...