Gå till innehåll

Sandro

Medlemmar
  • Inlägg

    25
  • Blev medlem

Allt postat av Sandro

  1. sitter och sätter ihop en meny i Encore och knapparna som man ska klicka på funkar inte utan mus pekaren förvandlas till klickbar på helt andra ställe där det inte finns några knappar alls.. nån som har varit mä om d här förut? helt jävla konstigt..
  2. Nån som vet var man kan hitta tutorials för Cubase SX?
  3. Sandro

    Mest överskattade skådisen

    tycker Tom Cruise e ba jävligt mycket överskattad.. that's about it..
  4. ok.. ska leka lite...
  5. har listat du d här med metoden att använda photoshop tillsammans med encore.. har inte jobbat mycket med encore.. e d möjligt att ha filmer rullande på menyn lr kan man bara ha bilder man har gjort i photoshop?
  6. Någon som känner om det finns ett mer avancerad program för redigering av dvd menyer än Adobe Encore DVD?
  7. Sandro

    Bra bok tips?!

    Hehe Lovely..
  8. Sandro

    Bra bok tips?!

    Jag ser fram emot den dan då HD är bättre än vad film någonsin var. Tror du är bara rädd och förlora dit jobb.
  9. Sandro

    Bra bok tips?!

    Jag ser fram emot då alla använder HD istället för film för jag tror att det ökar ens förmoga att vara kreativ och arbeta mycket snabbare. Slippa göra 20 tagningar utan exakt få se om den sitter. Men då är vi i dissuktionen igen hur praktiskt en HD kamera är. Kreativitet stressar på tekonologin och tekonologin stressar på kreativitet. Jag hörde att HD-Dvd e på gång så vi får hoppas att vi kan uppleva HD kvalitet i sverige snart också. Synd bara att man måste köpa in alla sina favorit filmer igen på HD format.
  10. Sandro

    Bra bok tips?!

    [citat=Uppsala BildTeknik]Sandro skrev: "visa digitala kameror e nästa lika bra idag som filmkameror men man utav tradition vägrar släppa filmkameror.. " Jag tror att du har slagit huvudet på spiken med "nästan lika bra som filmkameror", vill man ha det bästa så använder man en filmkamera. Jag menar det finns ju inga skäl att gå över till videokameror om man vill ha maximal kvalitet, för filmkameror är fortfarande bäst. Vill man däremot spara in pengar och går med på att "kompromissa" om kvaliteten så kan det bli billigare att använda videokameror.[/citat] Det finns HD Kameror som är nästa lika bra som filmkameror om inte bättre.. och dessutom mer praktiska.. man kan kolla direkt vad man har spelat in på en HD monitor på plats.. exakt vad man får.. och behöver inte vänta på dailies.. Man behöver dessutom inte ljussätta lika mycke.. det e bara att man måste vara Georg Lucas och ha en deal med Sony för att få händerna på en sån...
  11. Sandro

    Bra bok tips?!

    Christian van Caine.. håller mä man får lära sig av d gammla för att förstå sig på det nya.. tycker dock att d e synd att ibland teknologi utav tradition vägrar utveckla sig.. visa digitala kameror e nästa lika bra idag som filmkameror men man utav tradition vägrar släppa filmkameror.. men som sagt man får börja med att lära sig det gammla först.. Ronnie.. tack för hjälpen det var precis vad jag leta efter..
  12. Sandro

    35mm i svenska filmer?

    d beror mycket på hur man ljussätter och vad man har för colour correction på filmen.. alltså man ändrar så att färgerna blir framkommer som varmare eller kallare..
  13. Sandro

    Digital Performer?

    varför tyckte du inte om digital perfomer. Hade den dåliga samplingar eller vad den inte "ergonomisk" att arbeta med. Jag tänkte använda den till seriösa grejer och behöver ett ordentlig program för att synca musik med film. Vad har du för bättre förslag?
  14. Någon som känner till nått om digital performer? Är det världens bästa program för att komponera film musik i? Jag hittade en affär i stockholm som sålde hårdvaran och programet för runt 4000:- Är det en värd investering om man ska göra bra score?
  15. Sandro

    Bra bok tips?!

    Nån som kan tipsa om nån bra bok som tar upp den tenkiska delen runt film kameror och standarder.. runt saker som olika linser att överföra film och klippa den digitalt? Helst något som börja på basic nivå och sedan ökar till hollywood avancerat.. helst en ny bok o gärna på engelska.. inget svenskt mombojombo från 70-talet =)
  16. Sandro

    Garden State

    [citat=Josef Harringer][citat=Sandro]sin city kommer bli större än star wars och sagan om ringen.. rodrigez 4 president![/citat] Nu tog du väl ändå i, så du spydde. :) En snygg serietidningsaction med samma "brahetsgrad" som Constantine, är min gissning.[/citat] kanske ur filmskapare perspektiv gör filmen mer intressant och se.. vi får se vad resten av publiken tycker.. man ska nog dock inte jämföra den med constantin lr hell boy för alla dom regisörena hade inte mä frank miller on board kungen av serie tidningar.. kanske därför jag tycker sin city kommer bli bättre än dom flesta serie tidnings filmer.. sen e den tekniskt mer intressant..
  17. gracias ese.. keep 'em comin' om d e nån mer som känner till nått mer..
  18. nån som känner till bra tutorials till avid.. mer än bara basic tutorials man hittar på deras sida?
  19. Sandro

    Garden State

    sin city kommer bli större än star wars och sagan om ringen.. rodrigez 4 president!
  20. Sandro

    Förtexter för tusan!

    credits begin.. credits end.. e allt jag har o säga
  21. Sandro

    Snyggaste musikvideon?

    Jag är inte stor fan av sjävla artisten men tycker att en av dom snyggaste videons jag har sett är "How come you don't call me anymore" med Alicia Keys. Helt otroliga färger och production design..
  22. Inte kanske den absolut snyggaste filmen ever men Tim Burton does it again med Big Fish..
×
×
  • Skapa nytt...