Jump to content

Sandro

Members
 • Posts

  25
 • Joined

Personlig information

 • City
  Göteborg
 • Name
  Sandro

Filmskapande

 • Influences
  Robert Rodrigez
 • Interests
  Film & Musik & Träna

Sandro's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. sitter och sätter ihop en meny i Encore och knapparna som man ska klicka på funkar inte utan mus pekaren förvandlas till klickbar på helt andra ställe där det inte finns några knappar alls.. nån som har varit mä om d här förut? helt jävla konstigt..
 2. Nån som vet var man kan hitta tutorials för Cubase SX?
 3. tycker Tom Cruise e ba jävligt mycket överskattad.. that's about it..
 4. har listat du d här med metoden att använda photoshop tillsammans med encore.. har inte jobbat mycket med encore.. e d möjligt att ha filmer rullande på menyn lr kan man bara ha bilder man har gjort i photoshop?
 5. Någon som känner om det finns ett mer avancerad program för redigering av dvd menyer än Adobe Encore DVD?
 6. Jag ser fram emot den dan då HD är bättre än vad film någonsin var. Tror du är bara rädd och förlora dit jobb.
 7. Jag ser fram emot då alla använder HD istället för film för jag tror att det ökar ens förmoga att vara kreativ och arbeta mycket snabbare. Slippa göra 20 tagningar utan exakt få se om den sitter. Men då är vi i dissuktionen igen hur praktiskt en HD kamera är. Kreativitet stressar på tekonologin och tekonologin stressar på kreativitet. Jag hörde att HD-Dvd e på gång så vi får hoppas att vi kan uppleva HD kvalitet i sverige snart också. Synd bara att man måste köpa in alla sina favorit filmer igen på HD format.
 8. [citat=Uppsala BildTeknik]Sandro skrev: "visa digitala kameror e nästa lika bra idag som filmkameror men man utav tradition vägrar släppa filmkameror.. " Jag tror att du har slagit huvudet på spiken med "nästan lika bra som filmkameror", vill man ha det bästa så använder man en filmkamera. Jag menar det finns ju inga skäl att gå över till videokameror om man vill ha maximal kvalitet, för filmkameror är fortfarande bäst. Vill man däremot spara in pengar och går med på att "kompromissa" om kvaliteten så kan det bli billigare att använda videokameror.[/citat] Det finns HD Kameror som är nästa lika bra som filmkameror om inte bättre.. och dessutom mer praktiska.. man kan kolla direkt vad man har spelat in på en HD monitor på plats.. exakt vad man får.. och behöver inte vänta på dailies.. Man behöver dessutom inte ljussätta lika mycke.. det e bara att man måste vara Georg Lucas och ha en deal med Sony för att få händerna på en sån...
 9. Christian van Caine.. håller mä man får lära sig av d gammla för att förstå sig på det nya.. tycker dock att d e synd att ibland teknologi utav tradition vägrar utveckla sig.. visa digitala kameror e nästa lika bra idag som filmkameror men man utav tradition vägrar släppa filmkameror.. men som sagt man får börja med att lära sig det gammla först.. Ronnie.. tack för hjälpen det var precis vad jag leta efter..
 10. d beror mycket på hur man ljussätter och vad man har för colour correction på filmen.. alltså man ändrar så att färgerna blir framkommer som varmare eller kallare..
 11. varför tyckte du inte om digital perfomer. Hade den dåliga samplingar eller vad den inte "ergonomisk" att arbeta med. Jag tänkte använda den till seriösa grejer och behöver ett ordentlig program för att synca musik med film. Vad har du för bättre förslag?
 12. Någon som känner till nått om digital performer? Är det världens bästa program för att komponera film musik i? Jag hittade en affär i stockholm som sålde hårdvaran och programet för runt 4000:- Är det en värd investering om man ska göra bra score?
×
×
 • Create New...