Jump to content

metroo

Members
 • Posts

  108
 • Joined

 • Days Won

  1

metroo last won the day on February 9 2008

metroo had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Östersund
 • Job/title
  Jobbar
 • Name
  Klas Flodin

Filmskapande

 • Influences
  David Fincher, Tim Burton, Hitchcock
 • Gear
  Canon HV40
 • Interests
  film, skoter, musik

metroo's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

7

Reputation

 1. Fantastiskt snyggt och välgjort! Tummen upp.
 2. Slutet var definitivt dåligt klippt. Bilden var för länge på hans ansikte, så man liksom såg hur han slutade skådespela. Annars tyckte jag även att det fanns bra grejer, som när han blev "neddragen" i vattnet. Det var onekligen halvobehagligt. Men ja, annars håller jag väl med dom flesta här. Tyckte ändå det var en helt okej film och tycker du ska vara nöjd. Lägg ned lite mer tid, eller mycket mer tid, nästa gång så ska du se att ni kan åstadkomma något riktigt bra!
 3. Har letat runt lite i forumet och inte hittat något svar (Kanske är jag som är dålig att leta?) Men när jag vill exportera min fil, ur Premiere Elements 8, så är exportera fliken i arkiv mörkgrå. Medan dom andra är vita. Den går alltså inte att klicka på alls, inte ens så man får upp alternativ att exportera med. Lite av en nybörjare så det är förmodligen något enkelt?
 4. Hej. Har nyss börjat använda Premiere Elements 8 och funderar lite på om man kan få bort att det visas bilder i ens tidslinje? Huvudsaken är att jag har kvar stora bilden längst uppe i hörnet men just nu är tidslinjen full med småbilder som visar var man är i filmen. Känner att dom är onödiga, bara. /Metroo
 5. Daniel Day Lewis i 'There Will Be Blood'. Vet inte riktigt om jag behöver motivera, för er som sett den. Men minsta lilla rörelse är SPOT ON. Det var inte EN sekund jag tyckte att hans karaktär kändes fel eller kändes fejk. Lite som Robert Deniro i 'Tjuren från Bronx', när hans karaktär inte känns trovärdig, gör ändå Deniro det.
 6. Senaste jag såg var The Weather Man. Var en helt okej film. Bra skådespeleri och ett ganska uppfriskande manus. Dock inget att prisa till skyarna! Senaste film jag köpte, There Will Be Blood på bluray. Vilket mästerverk!
 7. Mega99 klagar något alldeles oerhört, alldeles för ofta. Bara för att du tillslut såg den och sen kom med kritik ursäktar inte ditt första inlägg där du klart sa att du inte ens skulle se den. Varför ens kommentera då? Sen när du säger att den ÄR för mörk. Tror du att du står över alla andra? Det är absolut en smaksak. Det finns många, många filmer som vill ha det mörkt, även om vissa tycker att dom "inte ser något". Filmen var bra klippt, och rolig då och då. Dock gillade jag inte ljussättning i alla scener, men det var inte det värsta jag sett. Bra jobbat.
 8. Tyckte första delen var riktigt underhållande med bra dialog. Men.. Det kändes som att det föll pladask lite grann här. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det var som gjorde det. Dialogen kändes lite plan och, ja jag vet inte. Sussie förstörde det hela på något vis då jag personligen tyckte att hon rubbade det bra skådespeleriet filmen annars hade! Men i helhet tyckte jag det var en underhållande komedi, skrattade många gånger!
 9. Snyggt filmad, framförallt! Bra jobbat.
 10. Up, utan tvekan. Rörande, animeringen tar andan ur en och dom bästa och mest livfulla karaktärerna i någon film från förra året (av dom jag sett) Avatar blir min andra och Up in the air min trea!
 11. Riktigt skön stil filmen igenom. Gillade bruden också, cool. Diggade helheten! :)
 12. Fenomenal känsla, jag ger er en liten applåd!
 13. Det var ett hållbart argument, absolut. Men du förklarade dig ganska dåligt i det första inlägget.
×
×
 • Create New...