Jump to content

Isak

Members
 • Posts

  49
 • Joined

Personlig information

 • City
  Upplands Väsby
 • Job/title
  Filmproducent, klippare
 • Name
  Isak Martinsson

Filmskapande

 • Influences
  Torrheten av ett dåligt skämt
 • Gear
  550, H4N, Röde bom & NTG-2, U-Fly och nå annan guerilla grej.. Adobe Premiere CS5, After Effects CS5.
 • Interests
  Film

Isak's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tack för snabbt svar! Är det nån skillnad hur man räknar strömmen från en generator mot t ex en 600w lampa? T ex en generator som kör 2000w klarar ungefär 3x600w lampor?
 2. Hej! Vart kan man få tag på en elgenerator alternativt hyra en som man kan koppla in en massa ljus i? Vi kommer filma i en stuga som behöver ljussättning och det finns ingen tillgång till el någonstans. Tack!
 3. Hej! Är det möjligt att streama live video någonstans med en canon 550d? Jag vet att ustream.tv finns men den hittar inte kameran, går bara direkt till min laptops webcam. Tack på förhand!
 4. Hej! Jag testade filma lite genom ett par gamla objektiv jag har hittat på diversa loppisar o källare ifall nån är intresserad av att se hur det ser ut genom en 550.
 5. Hej! Det här är en musikvideo vi inspelade i dalarna under två dagar. Vi hade massa gamla fisheye adaptrar man skruvar fast på objektiv och ett par gamla 50mm.
 6. Najs. Vad menas med lenscoating?
 7. Hej! Vi kommer att arrangera för andra gången Väsby filmfestival i slutet av mars 2012. Tidigare i år hade vi det i en go och gammal biograf där vi visade 13 kortfilmer och vi lyckades med våra mål för den gången, vi fick mer än 100 besökare! Nu tänker vi satsa högt och har även fått kommunen intresserad att vara en del av det. Festivalen kommer vara mer än bara kortfilm. Det kommer vara från 12.00 till 22.00 där vi avslutar det hela med en fet konsert, och under dagen kommer det finnas utställningar, artister, olika filmskolor och föreningar med information, dans etc allt som ingår i en film. Nya kontakter kan knytas och kreativiteten ska flöda! Även nytt för nästa år är att vi kommer dela ut 8 st priser, med staty och diplom, och i det största filmpriset (Väsby Filmpris) ingår 20.000 kr. Vi kommer även dela ut ett specialpris för bästa lågbudget guerilla film. Bidragen skickas in ett specifikt filformat då det är billigast för skaparna och vänligast för miljön. Hemsidan med mer information kommer snart! Vi hoppas på att få in jättemånga bidrag från alla indiefilmskapare där ute! Så länge kan ni skriva till info@ofokus.se för mer information.
 8. TJO! Vad använder ni för objektiv till era dslr kameror? Det verkar vara sjukt mycket billigare att köpa ett äldre par än det senaste, men hur påverkar det filmningen? Är det nån stor skillnad bildmässigt? Att allting blir manuellt är bara schysst.
 9. Gillade den med bilen, riktigt skön look där med kläderna o färgerna! Vad filmar ni eran slowmotion med?
 10. Har du prövat IndieGoGo ? Eftersom du har en pilot att visa så kan det va värt o kika på.
 11. Tack! Jag förvirrade mig själv med vilken språkversion den här var men jo berättaren är svensk. Lät det för mycket svengelskt tycker du? Samma berättare gjorde även rösten på svenska och franska.
 12. Hej! Här är en animation som är målad för hand med akvarell och animerad i anime studio.
 13. Hej! Här är vår senaste kortfilm. Allt är inspelat med 550d, 100iso. 18-55 standarden och 50mm 1.8. 1920x1080p25 med 50 shutter speed. Ljudet är inspelad med zoom h4n. Ingen grading alls.
 14. Här kan ni läsa mer om filmen http://nebulaproduction.wordpress.com/reya-the-film/
×
×
 • Create New...