Jump to content

Steffo

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Uppsala

Filmskapande

 • Interests
  film, elbas, datorer
 1. Intressant. Om du inte hade skrivit att mannen förvandlas till en insekt så hade jag nog inte fattat att det var det som hände. Lite tråkigt i och med att man fick veta att det skulle hända och då satt man bara och väntade på det hela filmen, och den blev som en transportsträcka. Annars var fotot fint och behagligt.
 2. Luft-Waffle Sky High Enterprises Cloud Nine Minty Breath Ltd Easy Airways Lung Capacity Corporation Breathcom
 3. 16:9 Nej, det blir 4:3 också i Quicktime 7.6 märker jag nu. Ändå har jag alltså valt att det ska bli 16:9-format vid komprimering. Jag tror att programmet Super som jag har använt gör om det till square pixels. Nu har jag tänkt att köra på den fejkade HD-kvalité som det blev i slutändan. Jag har laddat upp över 30 klipp med olika inställningar och det var det bästa som det blev. Kanske kan jag lista ut detta till nästa film.
 4. Nu gör jag såhär Jag exporterar från Adobe Premiere Elements 7 General Microsoft DV avi Embedding options: Project Video Compressor: DV Pal Color depth: Millions of colors Frame size: 720x576 16:9 Frame rate: 25,00 fps Pixel aspect ratio: D1/DV pal Widescreen 16:9 (1.422) Rendering options Bit depth: Use project setting Deinterlace video footage Optimize stills Audio Compressor: Uncompressed Sample rate: 44100 Hz Sample type: 16-bit Channels: Stereo Interleave: 1 second Sedan har jag hittat den här sidan där det står hur man ska göra för att få videon i "hög kv
 5. Nu har jag provat det men det blir inte bättre kvalité. Jag vet inte hur jag ska göra nu.
 6. Tack, jag har testat det nu. Formatet blir då rätt men kvalitén blir tyvärr klart sämre.
 7. Hej! Jag vill ladda upp min film (okej, video) till Youtube och få den att visas i High Quality. Jag har filmat i PAL DV och upplösningen är 720:576, format 16:9, 25 fps. Youtube har ju numera Widescreen-format, så jag tänkte att det skulle passa. Efter komprimering, uppladdning och vidare processning av Youtube blir kvalitén bra men problemet är att den visas i format 4:3! Jag har förstått att PAL DV har upplösningen 720:576 oavsett om det är 4:3 eller 16:9 som är formatet. Hur ska jag få den att visas i 16:9 och inte 4:3?
 8. Nej, det blir bra kvalitet. Använder du HD eller SD? Problemet är att det tar enormt lång tid att ladda upp 1GB till youtube, och sedan måste youtube komprimera vidare och resultatet av den komprimeringen verkar bli dåligt. Därför är det bättre att komprimera mer själv först. Jag tänker själv starta en liknande tråd. Att komprimera går säkert med ditt program, men jag kan inte det programmet.
 9. ok det som jag skrev var taget och jag vet inte hur man tar bort inlägg
 10. Zombies kan väl inte köra bil?
 11. Kan man filma i 4:3 format med Canon HV-20 ?
 12. Processor och RAM kan man kolla om man klickar på System i kontrollpanelen i Windows
×
×
 • Create New...