Jump to content

Smash

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hur gör man en fade out i slutet på filmen? Gick bra att göra en fade in, men när jag står i slutet på filmen och ska välja fade out, är de olika valen frysta liksom.
 2. Hur klistrar man ihop flera klipp? (Jag har många klipp som alla behöver kortas ned och vill inte behöva ta en i taget.)
 3. När jag spelat in något längre på internet med Snapz Pro X blir bilden och ljudet ur synk. Varför? Kan jag fixa detta på något vis? Det har inte varit så förut.
 4. Jag spelade in en entimmes dokumentär med Snapz Pro X, men när jag tittade på det blev det hackigt. Så har det inte blivit förut. Varför blir det så? Vad kan jag göra för att få inspelningen att bli normal igen? Frameraten var först på 10 så jag ändrade till 30 men det blev ingen skillnad. Inspelningsprogammets inställningar: http://img843.imageshack.us/img843/646/sssebq.jpg Film info: http://img211.imageshack.us/img211/1882/nnnd.jpg
 5. Jag har lagt in en filmning från min videokamera i datorn som är MPG. Det är filmat under en två veckors semester och har då blivit 1172 filer, alltså filerna är ju uppdelade som klippen är uppdelade. Jag har förut provat att lägga ihop alla klipp till ett i MPEG Streamclip, men då blir det konstigt. Helt plötsligt går det för fort på nåt ställe och ljudet är ibland ur synk. Hur ska jag göra? Har jag fel inställningar i MPEG Streamclip? Jag väljer Export to QuickTime... och ställer inte in något utan det ser ut så här: http://img703.imageshack.us/img703/425/exportn.png
 6. Jag har blivit tipsad att ställa in video till "AIC codec" och audio till "uncompressed" i MPEG Streamclip. Var gör man det? Jag gjorde nämligen denna tråden: DVcreators.net | Groups | Final Cut Pro 7 and before | Forum | Change files? Frågar även här i väntan på svar.
 7. Hur gör man så att filmen går extra snabbt i Final Cut Express HD? Så här ni vet: http://www.youtube.com/watch?v=XAolCtofOtA&feature=player_detailpage#t=35s
 8. Jag fick svar på ett annat forum. iDVD! :)
 9. Jag har aldrig lagt mina filmer på en DVD skiva förut. Hur gör man? Jag har redigerat några filmer i Final Cut Express HD.
 10. Jag har Final Cut Express HD och har inte jobbat med några special effeckter alls än men undrar om det går att göra så filmen ser ut som om den var från 1800-talet. Typ svartvitt, krispig och lite hoppig.
 11. Jag pratade om det här, men ingen lyckades hjälpa mig. http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2011713
 12. När jag sammanfogat all filmning och sparat som QuickTime är ljudet ca 2 sekunder försenat efter bilden. Så har det inte blivit förut. Vad ska jag göra? Vilka ska jag välja här? Vad jag än väljer blir det fel. http://img29.imageshack.us/img29/9329/wtfpti.jpg
 13. Det här kanske inte är rätt forum, men hur använder man HandBrake? Jag valde film när jag startade upp programmet. Så här det det ut då. http://img90.imageshack.us/my.php?image=handbrake.tif Men sen då?
 14. Tack för hjälpen föresten!!
 15. Nu när jag öppnade FCE idag var canvasen 16:9! Så man var nog tvungen att starta om programmet för att det nya inställningarna ska gälla. :)
×
×
 • Create New...