Jump to content

Börjar hacka när jag jobbar


Torreador

Recommended Posts

Jag är ny på det här med filmredigering men det har gått rätt bra hittils. Men nu har det börjat krångla för mig. Jag har ett program som heter Ulead Video Studio 9,0 som är lättjobbat och bra tycker jag (förutom att det är på engelska).

 

Men nu när jag sitter med en film där det är en orkester som spelar (om det nu har betydelse att det är mycket ljud?) så är allt bra från början men när jag börjar jobba med filmen så börjar den hacka i både bild och ljud. Varför?

 

Tror inte att det var problem när jag gjorde "capture" för jag har sett på den efter det, utan det är när jag börjar jobba med den som det blir problem.

 

Tacksam för hjälp.

 

/Charlotte

Link to comment
Share on other sites

Okej, vad vill du ha för uppgifter (hoppas jag kan svara, är inte så haj på det här)

 

Kameran är en samsung VP-D371W PAL (det var lättare, det står ju på, det gör det ju inte på datorn precis tyvärr).

 

Men det hackar inte när jag kollar på det i kameran och inte från början när jag redigerar heller, men efter en stund när jag jobbat med filmen ett tag och lagt in lite text osv.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...