Jump to content

Cherry

Members
 • Posts

  130
 • Joined

2 Followers

Personlig information

 • City
  Capital G
 • Name
  fo8 filmer

Filmskapande

 • Influences
  Emma Watson 8)

Cherry's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. zanoonga kills it :) och din syster har skills.
 2. Tjo, det såg bra ut! Gillade speciellt hur du snyggt visade hur du bara plockat ihop olika saker och sedan den färdiga visualiseringen eller vad man ska kalla det ;). Jag tror att det hade kunnat se mycket mer filmiskt ut om "crowden" var i mer oskärpa, det går ju att gradvist lägga på om du har ett 3d rum antar jag? :) mvh s
 3. Cherry

  Di

  Haha, jag tycker det låter som fantastiska metoder! Och jag tänker utöva min rätt att inte motivera varför!
 4. Tanken om att de skulle vara animerade slår mig inte alls när jag ser dem. Det är en av de saker som är så bra med filmen, allting känns lagom äkta :). Min input på pansarvagnsscenerna är att det är ett klipp när en av dem kommer mot oss, och sedan ett från sidan (från sidan är ju lätt att animera osv) så eftersom de inte syns så mycket fastän de är en "otrolig" tillgång och bidrar med känsla av att de kanske var animerade. Så ni kanske borde tagit en scen som visar dem lite mer, men nja. mja. hehe.
 5. innebär statisk något mer än att den inte har motor/vibrator?
 6. Tack för svaret- guld värt :). Vad hade du din "black mamba" till? Byggde du egen adapter eller reparerade du en? Vore kul om du kunde visa hur effektivt den tar bort kornigheten (beror på en rad andra saker också, men då jag reparerar en letus tror jag att det kan vara en bra guideline att gå på ändå) så länka gärna något du filmat med den så jag kan se kornigheten :) Thx igen EDIT: jag såg länken på din profil här på voodoo, en död och en vanlig filmen antar jag är inspelad med denna? :)
 7. Hej! Jag tänkte kolla om någon hade tips på vart man kan köpa en liten vibrerande sak som ser ut ungefär som ett platt batteri i storleken 15mm x 15mm eller något liknande. Det är så att jag har en vibrerande 35mm adapter där vibratorn gått sönder inne i adaptern men eftersom batterihållaren och alla sladdar är intakta och resten av adaptern med för den delen så tänkte jag bara byta ut vibratorn och hoppas att det funkar någonlunda bra :) dem som har byggt en egen adapter som vibrerar får gärna dela med sig av tips.
 8. Är det här din film? Otroligt välgjort.
 9. Låter faktiskt sjukt jobbigt.
 10. Tja! Jag vill tipsa om: http://forum.voodoofilm.org/showthread.php?t=22590 Canon HV20 är en bra kamera som du kan utvecklas med. Om länken över inte fungerar eller om man inte får länka så kan du kolla på "annonsering" här på forumet och leta dig ner till en topic med namnet "HV20 + filter.. etc". En vän som säljer denna kamera, som jag tror skulle passa dig, och kostar just 6000kr.. Angående Snö och Natt som du nämde, så blir det svårt att hitta en vanlig kamera som tål sånt eller klarar sånt vettigt. Snö - Regnskydd? Och Natt är väl för mestadels belysning antar jag? Båda går att köpa till såklart.. Kanske finns några mörkerinställningar, men dem ger dig nog nästan aldrig fin bild.. rekommenderar HV20 iaf.
 11. Otroligt välgjord! Blev jätte glad av att se detta! Använder du Maya och Mudbox eller?
 12. Ja, det finns USB 2.0 som du kan föra över till datorn med. Nej du kan inte ta stillbilder.
 13. Jag vet en kille som säljer ett manfrotto stativ bra modell som nog tar 8+kg + 501 huvud för 2800-3000kr något.. säg till om du vill ha hans mail. obs: det är begagnat då alltså, men i bra skick enligt honom. edit: känns som om att du kanske inte menar ett stativ till din videokamera med tanke på kategorin? isåfall, förklara vidare!
 14. Jag tycker den var snygg och den fångade mitt intresse. Har nästan inget stort/övergripande som förstör allting att anmärka :). Kommer ihåg hur det var att välja gymnasium, om någon hade visat mig detta hade jag definitivt kollat in skolan! good work!
 15. ah, en letus 35mm flip enhanced är det jag har.. använder just nu telephoto support från manfrotto men den är byggd för stillbildskameror med telefoto objektiv så ja.. vet inte hur jag skulle fästa allting som jag vill ha på den - så nu ska det byggas :)
×
×
 • Create New...