Jump to content

Niclas35

Members
 • Posts

  83
 • Joined

Personlig information

 • City
  Valla
 • Job/title
  Student/Butik
 • Name
  Niclas

Filmskapande

 • Interests
  Film

Niclas35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Funderar på att sälja min videokamera, då det inte längre finns tid att filma. Jag har alltså en Panasonic AG-HMC41E som jag köpte för tre år sedan. Den funkar utmärkt och jag har ett extra batteri och kvittot kvar. Men hur mycket kan man få för den, någon som vet? Har sökt lite på blocket och filmprylar.se men hittar ingen tidigare annons på just den kameramodellen. Tacksam för svar. //Niclas
 2. Funkar inte nu heller. Så nu gjorde jag så att jag exportera genom After Effects istället. Men det hade ju varit smidigt att kunna exportera i Premiere. De programen har jag aldrig haft, på den här datorn.
 3. Hjälpte inte, fortfarande samma problem. Den mappen var dock tom, men det kanske den ska vara?
 4. Har inte windows, kör mac, och jag hittar ingen "dynamiclink" på min hårddisk. Och då kan jag ju inte fortsätta med den guiden tyvärr.
 5. Det händer inget när jag trycker på: File - Export - Media... Efter att jag tryckt på "Media..." så kommer det bara upp en liten ruta som loadar lite snabbt och försvinner. Encore startas inte ens. Kan jag komma åt de alternativen som finns under "Media..." på något annat sätt? Eller kan jag göra en vanlig avi fil på något annat sätt?
 6. Det är nog inte så bra om den där filmen ska representera skolan. Känns inte som filmen är det minsta genomtänkt och den är på tok för oseriös. Ni borde ha lagt ner mer tid på att planera och genomfört det lite mer seriöst.
 7. Tack Istudios Filmproduktion och Bassbucket för era tips!
 8. Hur kodar jag om till Quicktime Animation eller Decklink Uncomp. då? Hittar bara quicktime men inget som heter animation. Dessutom testade jag att exportera ett klipp och det blev inget. Premier laddade en stund och sen när det blev klart fanns det ingen fil??
 9. Hur gör ni när ni ska lägga till en effekt i eran film medhjälp av After effects? Exporterar ni det klippet ni vill jobba med och sen importerar det i After effects, eller tar tvärtom? Låter kanske som en dum fråga men jag undrar vilket sätt som är smidigaste? Det verkar inte som After effects stödjer MTS och då måste jag på något sätt göra om det filmade materialet till ett fromat som stöds av A.E. Tack på förhand.
 10. Ingen av dem finns, men de fanns ju förut... Hittade inget deactivate, men nu håller jag på och följer clean script grejen. Får se hur det går.
 11. Jag har inga andra MPEG-filer på datorn. Jag försökte att exportera och den filen försvann, stod att exporteringen gick bra men det finns ingen fil dit jag valde att spara den. Det går inte kolla på något annat sätt och vad gör jag åt det, ominstallerar?
 12. Problemet är inte så enkelt. För om jag gör detta och bläddrar fram filerna kan jag inte ens klicka på den. De är sådär gråa/genomskinliga. Det går inte ens att importera nya MTS-filer. Det är som att stödet för filerna har försvunnit.
 13. Tror att rubriken förklarar problemet ganska tydligt men för att förklara lite mer ingående... Jag filmar med en Panasonic-kamera och redigerar i Premiere CS4, allt har fungerat bra i någon vecka nu. Jag har bara importerat MTS-filerna från kameran direkt in i Premiere och kört på. Men sen helt plötsligt fungerar inte MTS-filerna som jag lagt in i Premiere, nu ser jag bara den röda rutan ("media offline", eller vad det nu står) och har jag riktig otur så hänger sig programmet när jag klickar på klippen i tidslinjen. Varför fungerar det inte helt plötsligt och vad ska jag göra? Jag har inte gjort några systemändringar, vad jag vet iaf. Det fungerade som de skulle i helgen.
 14. Men då vet jag hur man fixar DVD iaf. Exporteringen är ju ett senare problem, så det tar jag då. Huvudsaken är att det fungerar att importera och redigera som det ska. Tack för din hjälp, riktigt bra support!
×
×
 • Create New...