Gå till innehåll

kridan

Medlemmar
  • Inlägg

    26
  • Blev medlem

Allt postat av kridan

  1. kridan

    The Great Dying

    Tyckte den värkade riktigt bra kommer lätt se på den! Bra ljus o kamerajobb, mycket högre kvalitet än det andra här.
  2. Ganska bra men stör mig på att ni inte pratar "tysk" tyska utan bryter på svenska. Annars ganska bra gjort:)
  3. hehe faktiskt riktigt bra. Dock som redan sagts så är väl skådespelet inte det bästa. Specielt tjejen i början gillade jag inte, för svenskt uttal. Annars skit bra.
  4. kridan

    Många repliker

    Tack så jätte mycket för hjälpen. Nu är jag ett snäpp smartare=) Så nu ska jag fortsätta på manuset.
  5. kridan

    Många repliker

    Hejsan jag jobbar på ett manus men det blir så jääkla många repliker, brukar det bli så? Dom manusen jag läst har inte så många repliker. Och när blir det ny scen, när man är på nytt ställe?
  6. Mycket bra tycker jag=) Föresten jag undrar om det är okej om jag "lånar" iden och gör en egen och ett manus och använder själv? Som sagt kan man ju göra ett manus på 1000 olika sätt och såklart kommer jag skriva ut ett tack till dej både i filmen och i manuset. /MVH Anton
  7. Hejsan jag har tänkt börja med film och vill gärna ha en ny kamera i 5-6000kr klassen, har en panasonik VDR.D150. Vill görna ha bra bild och hälst microfon ingång.
  8. kridan

    brinnande händer?

    Båda ovanstående ideerna är rent ut sagt dumma. Jag vet att jag är ny här men jag har erfarenhet av explosiva och brandfarliga ämnen. Att ta brandfarlig vätska i en slang och koppla in en kompressor kommer bara framkalla ett eldklot som kommer bränna dej som f-n. Och att ta tändargas från en butangas tub direkt i handen är Idiotiskt med stort I. Testade ta butangas på en bummuls tuss det släcks inte äns med vatten, tänk om det var din tröja eller din hand, inte nog med det det brinner också jääkligt varmt.
  9. funkar nt det e typ mpeg lr något sånt
  10. Hejsan jag vill importera lord of the rings till window movie maker men hur gör jag det? tacksam för svar
  11. tyckte du den var bra? =)
  12. men duh meningen att det ska värka konstigt man ska ju tro att det är knark men kan ni ändra den åt mig?
  13. han bakar inte socker kaka med knark utan med mjöl det var det han köpte. Och var står dett att det kommer en man ur väggen och förästen bra ide!
  14. Titel: The pulvret Voodooversion: 1 Handling:En pojke köper något hos en okänd man det värkar vara...knark!! Genre: Komedi Detta lila manus slängde jag ihop på 2 minuter :P ursäkta felstavningarna men är bara 12 år:) the pulvret.txt
  15. wow riktigt nice film :)
  16. Vist var den bra faktiskt riktigt bra när man sett hela.
  17. kridan

    Lögnen (6:00)

    hur ser man filmen?
  18. kridan

    En Bit (07:21)

    jag älskar den!
  19. jag tycker inte heller latex iden e smart för på en sida står det så här Förvulkaniserad latex ofärgad - 100 ml Sörj för god ventilation, undvik inandning, innehåller ammoniak (0,6%). Irriterar ögonen, andningsorganen och huden. Använd lämpliga skyddskläder, skyddshandskar samt skyddsglasögon eller ansiktsskydd. Förvaras oåtkomligt för barn.
  20. vad anvende du Adobe Photoshop Element 2.0 till?
  21. kridan

    Synopsis: I solen

    den var ju skit bra
×
×
  • Skapa nytt...