Jump to content

Limeduff

Members
 • Posts

  19
 • Joined

Personlig information

 • City
  Degerfors

Filmskapande

 • Influences
  indiana Jones,star wars,
 • Interests
  Göra filmer

Limeduff's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Fågeln jag såg på din kort film Incursion var riktigt najs, hur gjorde du den och hur lång tid tog det?;)
 2. Får prova dem där då, om det inte finns ett klipp som visar hur man kan göra så att marken spricker upp (http://www.youtube.com/watch?v=weMtliMMLYk) som början på klippet!
 3. Tja, behöver hjälp med en effekt. skulle vilja att ha hjälp med att göra så att marken spricker men hittar ingen tutorial, hur ska man få till det?
 4. Haha, inte för att vara otrevlig eller sånt. Det var ju bra men man har ju sett mycket bättre på forumet. måste ju kunna imponera på oss först innan det är dags att ta nästa kliv och vissa för dem stora produktionsbolag!
 5. jag kom på en idé! Filmen ska handla om en stressad elev som är väldigt orolig och trött. han sitter på datorn i ett rum med massa folk och målar en otäck figur. sedan så får han en mikrosömn iallfall vad han tror han får. Fast istället så hamnar han i en mardröm där han blir jagad av den otäcka figur han målade. Nu skrev jag bara lite snabbt. kanske inte låter så bra det där, fast det blir bättre när jag ska skriva lite mer i detaljer. ska bli en kuslig film! ;) lite nightmare on elm street inspirerad!
 6. Skulle helst inte vilja ha en film som handlar om djur eller föremål! ;/
 7. Jag har fått som skolarbete att göra en film där man berättar en story utan dialog. Men har svårt att få fram idé om hur man ska berätta en story utan dialog. hjärnan går fram och tillbaka men kommer inte på någon bra story som utan dialog. några tips? ;)
 8. jag känner igen den vuxna killen från en tv-serie, kommer inte ihåg vilken bara:P
 9. en parodi på när och fjärran, en enkel film vi har gjort
 10. Nån som vet hur den där effekten går till när kameran gick igenom fönstret? har prövar på Kramer fönster tutorial men det där är helt annat?
 11. asså jag tycket att det är svårt att göra modeller i 3ds max jämfört med blender. fast jag har haft blender ett tag men man kan inte göra lika många saker där som i 3ds max så ja undrar hur ni lärde er att göra modeller i 3ds max för första gången och sen göra det bättre!
 12. Tjenna jag behöver hjälp hur man riggar en T-800 model som jag laddad ner härifrån http://www.marek-paterczyk.waw.pl/?show=3dmodels#t800. jag har riggad en massa andra figurer men den här är svår eftersom den har så många delar. jag är mer van med att lägga in såna här bipped i en hel figur. ni kanske kan hjälpa mig här nån, för jag blev verkligen insatt i terminator efter att ja såg den ny filmem.
 13. Hej jag är sugen på att veta vilket 3d program som är bäst att modellera i för jag har lust att göra en sån här terminator Robot!
×
×
 • Create New...