Jump to content

Swe__

Members
 • Posts

  290
 • Joined

Personlig information

 • City
  Hamburgsund/Göteborg
 • Job/title
  Butiksarbetare

Filmskapande

 • Influences
  Garden State, Amelie från Montmartre

Swe__'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

15

Reputation

 1. Årets roligaste medlem alltså, antar att det inte berodde på sådana här spydiga kommentarer. Jag kan väl tillägga, om du inte visste det, att en studio apartment är ett sorts boende. Således bör väl inte George Lucas ha några problem att spela in ytterligare en film om han inte är intresserad av att simulera världsrymden i en liten enrumslägenhet!
 2. Gud, jag har ju visat mig värdelös på att tippa, men hjärtat säger Brynäs och Leksand, men fan, vad som helst kan hända. Men jag känner också att Brynäs har ett såpass bra lag egentligen att dom ska kunna vinna kvalserien. Hoppas... ^^
 3. Funderar på att organisera en maskerad med filmtema, men har fått lite hjärnsläpp med vad man ska klä ut sig till. De som jag kommit på from the top of my head så att säga är Austin Powers och Willy Wonka. Några förslag eller någon som har erfarenhet av det? :)
 4. Swe__

  Peter answer

  Alltså, seriöst, är det ingen av er som fattat hur det går till eller är alla bara sjukt ironiska?
 5. Oj, då har du inte sett många dåliga filmer.
 6. Överlag är det väldigt tråkigt. Ett avsnitt dock, med en trubadur som sprang omkring överallt var sjukt kul
 7. "The standard pronunciation of the word nuclear rhymes with clear. A variant pronunciation exists, famously used by Presidents Eisenhower and Carter, which pronounces the second part of the word like -ular in circular or particular. This pronunciation is not acceptable in standard English although it is still widely heard." http://www.answers.com/main/ntquery?s=nuclear&gwp=13
 8. Okej, men så här då. Om du ska regissera filmen så har du den ju i huvudet. Sedan när du bryter ner alla scenerna och kollar på "hur ska den här scenen se ut" så skriver du ner hur du vill. Så gör jag iaf.
 9. Kameraanvisningar och liknande kan du skriva i en egen kopia av manuset(om du nu ska regissera själv) eller rita upp i storyboarden men du ska inte skriva det i manuset.
 10. Brynäs vann idag :D Och körkort :)
 11. Swe__

  Prank Call

  Fan va kul ändå. På tal om inspelade samtal. Ni kanske har hört den här, också väldigt roligt: http://www.fejmtv.se/videoklipp/3d6c63eba8284ccb (Ja, jag vet att det är fejmtv, men jag hittar den ingen annanstans)
 12. att Pace hade fifflat med
 13. "Eternal Sunshine of the spotless mind", hands down. Truman show låg nära också. Bäst i kategorin: TV-serie
 14. Renee Zellweger i Bridget Jones dagbok. (Alt. Killer Rabbit i Search for the holy grail ) Bäst i kategorin: James Bond
 15. Duh, Family Guy. Bäst i kategorin: Regissör utan Oscar?
×
×
 • Create New...