Jump to content

torrone

Members
 • Posts

  128
 • Joined

 • Days Won

  1

torrone last won the day on January 12 2007

torrone had the most liked content!

torrone's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. torrone

  Canon HV30

  Oh ok... får ta reda på mer om denna då, om det blir en ex1.
 2. torrone

  Canon HV30

  Vad gör Cineform Prospekt HD som inte Premiere Pro klarar egentligen?
 3. Men då undrar man om en Ex1 är värd 6 stycken Hv30 (i prisskillnad) Visst är det mycket mer proffsigt att komma till inspelningen med en Ex1, dock så skulle man behöva minst två av dem = 120 000 = 12 stycken Hv30! Problemet med Hvx200, är väl P2 korten som är dyra och så krångliga... Problemet med Hv30 är som du säger mörker, men finns en del inställningar som duger. Lösningen är väl kanske att hyra kamerorna (isf vet ni nåt bra ställe? Är ingen direkt fan egentligen av hyrning).
 4. Alltså jag har det lite svårt nu, jag ska välja mellan Panasonic Hvx200 och Sony Ex1. Tittat lite på internet och det verkar vara blandade åsikter. Själv var jag väldigt inne på Hvx200, men då kom plötsligt Ex1 upp, och verkar ha väldigt klara bilder. Vilken av dem är bäst, till Indie filmer? (hur bra är den ultra billiga Canon Hv30 jämfört med dessa?)
 5. Undrar vilket program som använts för att göra anime filmer? Tex Full Metal Alchemist...
 6. Samma problem på båda mina datorer... Är det telia??
 7. Hur nödvändigt är ett UV filter? Och vad kan hända om man inte använder det? Ska köpa hem en HV20 och vet inte om jag behöver köpa hem filtret?
 8. Tjena ska köpa in en kamera nu till sommaren, och undrar hur man kopplar en 7" skärm till kameran, vad som behövs?
 9. Njao, ja menade ungefär som denna:
 10. Bak rotellen tog emot stenen redan från början o gick sönder direkt... Lite lack faktiskt, för ja hade förväntat mig några flyturer till innan den skulle gå sönder.
 11. Jaha, ok, har audacity men visste inte att det funkade! Får ta o testa det då...
 12. Hejsan Jag söker ett program som ja kan använda på min bärbara dator, där jag använder en mic till som spelar in ljud direkt på scen. Saken är den att ja vill kunna lyssna direkt genom hörlurar. Vilket program låter dig alltså spela in ljud och höra de inspelade ljudet direkt genom hörlurar?
×
×
 • Create New...