Jump to content

torrone

Members
 • Posts

  128
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by torrone

 1. torrone

  Canon HV30

  Oh ok... får ta reda på mer om denna då, om det blir en ex1.
 2. torrone

  Canon HV30

  Vad gör Cineform Prospekt HD som inte Premiere Pro klarar egentligen?
 3. Men då undrar man om en Ex1 är värd 6 stycken Hv30 (i prisskillnad) Visst är det mycket mer proffsigt att komma till inspelningen med en Ex1, dock så skulle man behöva minst två av dem = 120 000 = 12 stycken Hv30! Problemet med Hvx200, är väl P2 korten som är dyra och så krångliga... Problemet med Hv30 är som du säger mörker, men finns en del inställningar som duger. Lösningen är väl kanske att hyra kamerorna (isf vet ni nåt bra ställe? Är ingen direkt fan egentligen av hyrning).
 4. Alltså jag har det lite svårt nu, jag ska välja mellan Panasonic Hvx200 och Sony Ex1. Tittat lite på internet och det verkar vara blandade åsikter. Själv var jag väldigt inne på Hvx200, men då kom plötsligt Ex1 upp, och verkar ha väldigt klara bilder. Vilken av dem är bäst, till Indie filmer? (hur bra är den ultra billiga Canon Hv30 jämfört med dessa?)
 5. Undrar vilket program som använts för att göra anime filmer? Tex Full Metal Alchemist...
 6. Samma problem på båda mina datorer... Är det telia??
 7. Hur nödvändigt är ett UV filter? Och vad kan hända om man inte använder det? Ska köpa hem en HV20 och vet inte om jag behöver köpa hem filtret?
 8. Tjena ska köpa in en kamera nu till sommaren, och undrar hur man kopplar en 7" skärm till kameran, vad som behövs?
 9. Njao, ja menade ungefär som denna:
 10. Bak rotellen tog emot stenen redan från början o gick sönder direkt... Lite lack faktiskt, för ja hade förväntat mig några flyturer till innan den skulle gå sönder.
 11. Jaha, ok, har audacity men visste inte att det funkade! Får ta o testa det då...
 12. Hejsan Jag söker ett program som ja kan använda på min bärbara dator, där jag använder en mic till som spelar in ljud direkt på scen. Saken är den att ja vill kunna lyssna direkt genom hörlurar. Vilket program låter dig alltså spela in ljud och höra de inspelade ljudet direkt genom hörlurar?
 13. Vem vet inte vad hd är nuförtiden? Mycket simpelt sagt HighDefinition, mycket skarpare och klarare bild än vanlig bild. Men du måste ha en tv som klarar HD för att kunna se skillnad, en plattskärms tv.
 14. Har nån av er något tips om var man kan finna bra tillbehör till hv20:n? Liksom bra solljus bortagare (och då menar ja fyrkantiga sådana) och övrigt
 15. torrone

  Canon HV30

  Joo det är ju så :P HVR-HD1000 imponerar. Men så du menar då att HV30/HV20 har bättre kvalitet dock?
 16. Utseende är väl itne det enda jag tänker på :P Frågan är mer, är HVR-HD1000 bättre eller sämre än hv30? Om man inte tänker på utseende :)
 17. torrone

  Canon HV30

  Norbert, skulle du tipsa om en HV30 idagens läge? Eller kan ja få bättre filmlook kvalitet för pengarna? Tex Sony HVR-HD1000e, ser ju proffsig ut. Men det är kanske bättre o smidigare med den mindre Hv30? Eller?
 18. Vilken av dem ska ja satsa på: HVR-HD1000 som är en stor och utseende mässigt proffs kamera eller HV30:n som är en mindre kamera, som inte ser lika proffs ut, men har mer advancerade inställningar? snälla hjälp mig välja! mvh
 19. Vad är det för låt du har med i filmen?
 20. Men det är inte tvärtom med, att de flesta amerikanska dvdspelare o tv:n kan ta emot PAL?
 21. Joo, nu är det frågan om NTSC igen... Det är så här, jag laddade ner en film från nätet på 29,970fps, för att testa att bränna ut den till min dvd spelare. Filen är en .avi som ja konverterade till dvd. Och det funkar som vanligt, på båda mina dvd spelare, utan några som helst problem. Hur kan det vara?
 22. torrone

  HV30 då

  Det får bli så, tänkt bära med mig en bärbar dator... men fan så störande! När man väl har den utgången på kameran, smidigt o bra! Men inte ska det så enkelt inte...
×
×
 • Create New...