Jump to content

EvilElvis

Members
 • Posts

  459
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by EvilElvis

 1. Första skiva: AC/DC - If you want blood Första VHS: Kellys Hjältar (köpte ett hyrex av en videohandlare vi kände) Första DVD: South Park (första släppen i pappkartong) Första biofilm: Bambi
 2. Alla roller som Heinz Hopf gjorde.
 3. Att jag inte köpt nån julklapp till min fru...
 4. Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedigt!!!!!
 5. Och om det misslyckas får man satsa på en jäkla massa handjobb. ;)
 6. EvilElvis

  TVBurken

  Då skriver man "Kolla min site!", inte "där hitta jag en massa roliga webb-tv länkar!".
 7. Själv gjorde jag en Expressen Fredag för några år sedan. Jobbade med en applikation för ett stort företag, där uppdragsgivaren var europachefen, tillika den svenska chefen. Applikationen skulle byggas för flera språk, varav danska var ett. Enda problemet var att damen i Danmark som var ansvarig för deras översättningar var en jobbig jävla idiot. Vilket jag stolt proklamerade i ett mail, som jag trodde jag skickade till min chef. Var ganska många hårda ord. Precis efter att jag klickat på skicka så insåg jag att jag råkat maila henne istället för min chef. Fick ett syrligt svar tillbaka om att hon skulle ta upp det med min chef samt europachefen. Var en rätt nervös helg, men det löste sig. Europachefen höll med mig, han tyckte också hon var en jobbig jävel. ;)
 8. EvilElvis

  TVBurken

  Där du hittade en massa roliga webb-tv länkar? Det är ju din site, så det kan ju inte ha varit så jäkla svårt. Det här brukar kallas... hmmm... just det. Spam.
 9. Jag är emot IPRED-lagen för en av mina favoritmusiker är det: http://www.aftonbladet.se/debatt/article3824576.ab Så alla ni som är för IPRED är dumma i huvudet, för det innebär att min favoritmusiker får betala kalaset. Jag har grymma retorik skills.
 10. Hold your horses boy. Exakt var någonstans har jag påstått att jag fildelar? Eller ens stöder det? Bara för att man är emot IPRED-lagen betyder det inte automatiskt att man är piratkopierare.
 11. Det handlar inte om att du står upp för några "ofolkliga" (är du förmer än andra?) åsikter. Det det handlar om är att du inte verkar kunna ta till dig ett enda motargument mot skitlagen IPRED. Fildelning är olagligt redan. Det IPRED gör är att låta branschen agera jury, domare och bödel. Det är inte förenligt med en rättstat, liksom FRA inte är förenligt med en rättsstat. Eller köper du argumentet "jag har inget att dölja så jag bryr mig inte"? Det handlar inte om det, det handlar om personlig intregitet. Ingen jävel ska bry sig om vad jag säger i telefonen eller vad jag mailar. Sedan innebär IPRED en massa försämringar. Några som redan nämnts är öppna trådlösa nätverk, samt att allt fler kommer gå över och köra antingen krypterade uppkopplingar eller anonyma uppkopplingar. Men visst fortsätt låta regeringen köra över dig, vi andra protesterar, oavsett om Thomas Alfredsson gör fler filmer eller ej.
 12. Vadå? Han har ju uppgett en källa. Hans favoritregissör tänker sluta göra film om man inte inför IPRED. ;) On topic. IPRED är ett idiotförslag från början till slut. IPRED tillsammans med FRA = Stasi. Snart kommer vi inför laglig installation av buggningsutrustning i alla hem, så att artister och filmskapare ska kunna höra om vi pratar skit om deras produkt eller ej. Våra åsikter påverkar ju trots allt våra nära och käras beslut om att gå på en film, eller köpa en skiva. Jesus...
 13. Veckans gnäll: Två biopsier på en vecka! Fy fan.
 14. Fast nu är det ju inte en remake. Bara en story som utspelar sig i samma tidsperiod, och samma land.
 15. Såg filmen i förra veckan nån gång. Håller med _nemo_ i det mesta av vad han säger. Stör mig också mycket på att Håkans karaktär inte utvecklades mer likt den han är i boken. Fick dock veta att Fido (som är medproducenter och gjort effekterna) ville ha med den biten mer (hade krävt mer effekter med tanke på källarscenen). Men Alfredsson sa nej för han tyckte den skulle bli för "gory" då, och appellera till fel publik. Väldigt dumt drag enligt mig. Sträcker mig dock till att ge den 3,5 / 5. (Hade den på 4:a först, men nu har den sjunkit in lite och hamnar på 3,5).
 16. Försenat, men ändå. Helgens shoppingfrossa på Nitty Gritty. Klev därifrån med varor värda 15.000 inköpta för 2.500. Life is indeed good.
 17. Instämmer, riktigt bra film.
 18. Får 5/5 av mig. Heath Ledger är värd en postum Oscar för sin tolkning av Jokern, även om jag av princip är emot att man hyllar bortgångna stjärnor i efterhand.
 19. Jag är bipolär och har gjort så mycket korkade saker genom livet att jag inte ens orkar skämmas över det längre. Numer hålls dock depressionerna i schack med hjälp av medicinering. Men jag saknar att bli riktigt manisk och kreativ, men antar att man får nöja sig med att "må bra".
 20. Jag är pervers på trainers. :( Har väntat på dessa re-issues så länge nu att jag började ge upp hoppet om att få se ett par adidas Stockholm igen. Dagens toppengrej? Wii Fit!
 21. Dessa, samtliga med 25% rabatt. Mumma. Just det, är visst semester också. http://img257.imageshack.us/img257/7169/cityma0.jpg
 22. Lär du garanterat göra, bilspel är egentligen inte min grej. Men får väl träna nån vecka först. ;)
 23. Ja, det ska vara bra säger dom. Får ta och skaffa det tror jag bestämt.
×
×
 • Create New...